CYTAT(Bowen @ 16:03 06.05.2007) [snapback]188292[/snapback]
Martwi mnie trochê brak zdjêcia(a raczej ciebie powinien). Je¿eli ³uk jest taki jak zosta³ opisany no to jest bardzo dobry. Ale zastanów siê... 30 kg naci±gu. Masz tyle si³y? Je¿eli nie, to daj sobie z nim spokój. Zacznij od mniejszych naci±gów. No chyba, ¿e masz do¶wiadczenie. Je¿eli ³uk bêdzie mia³ za du¿y naci±g mo¿esz sobie wyrobiæ z³e nawyki.
Jesli ci zalezy na nawykach to zacznij od slabszego luku bo tak sie nie nauczysz dobrze strzelac. Ale jesli masz juz jakies do¶wiadczenie to spoko dasz sobie z nim rade ja mam 18 lat i strzeam z 28 wcale nie jestem duzy a radze sobie. Sam luk jest ok.
Je¶li byl niedawno kupiony sprawdz jak jest z gwarancja.. za 100 z³ wiecej mozesz miec dobry ³uk na rocznej gwarancji, a nie bralbym drewniaka bez niej. Opis wyglada na ok. ale za¿±daj zdjecia przed transakcj±. Uwzglêdnij swoje warunki fizyczne- zeby strzelac z 30 kg trzeba mie juz nieco" newtonów" jak jestes poczatkujacy tym bardziej. Próbowac mozna z w³asciwie zamontowanymi ekspanderami- mozna znale¼c takie o okreslonej sile " naciagu". Metoda moze nie idealan, ale pewniejsza niz okelsani naciagu luku w " ciemno"
We¼ ten ³uczek - ³adnie wygl±da a i je¿eli sprawuje sie taj jak w opisie na aukcji bêdziesz zadowolony. Co prawda przez kilka pierwszych strzelanek bêd± ciê miê¶nie boleæ ale pó¼niej ju¿ siê przyzwyczaj± no i jak jeszcze trochê poæwiczysz (pompki) to bêdzie ju¿ dobrze.
na dole strony jest podany adres strony aukcji, na której zosta³ ten ³uk kupiony, tam s± zdjêcia
Z tym¿e nie przedstawiaj± one stanu na dzeñ dzisiejszy, lecz przed kupnem przez tego który teraz ten ³uk wystawia...
Jesli jestes poczatkuj±cy to sobie odpu¶æ 30kilowego drewniaka bo sie zniechêcisz, chyba ze kupisz go sobie na potem, ale w takim przypadku musisz go dobrze przechowywac bo go szlag trafi. Kup sobie 17-20 kg najlepiej z laminatu zeby ci sie od razu nie po³ama³ i ucz sie strzelaæ. Taki sprzêt to dla kogos kto umie strzelaæ, ma doswiadczenie i bawi siê w odtwórstwo. Inaczej szkoda zachodu. Dobry ³uk ale nie dla kazdego.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.