Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zgorzelec-gdzie strzelacie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
Meliad
Czy s± jakie¶ bractwa rycerskie czy co¶ takiego w Zgorzelcu? A mo¿e co¶ w Lubaniu? Proszê o odpowiedz. tongue.gif
Sempai
nie wierze, kto¶ z Zgorzelca

Witam,
w zgorzelcu gdzie strzeleaæ?? chocia¿by na boisku zo ogólniakiem, ale tak bardziej powa¿nie to...
W zawidowie jest niedaleko MDK strzelnica na której mo¿na sobie swobodnie postrzelaæ.
Niedaleko od sulijkowa te¿ s± miejsca.
W samym zgolu mo¿a od biedy pój¶æ na wodoci±gi ale jak kto chce...

chêtnie bym pozna³ ³ucznika z Zg-ca daj znaæ jak co¶, jakim sprzetem dysponujesz itp. Mo¿emy siê te¿ kiedy¶ spotkaæ.

Bractwa nie ma ani w zgolu ani w okolicach, ae znam go¶ci z wa³brzycha i ¶rody ¶l±skiej
AniaT
CYTAT(Sempai @ 11:14 11.05.2007) [snapback]188821[/snapback]
Bractwa nie ma ani w zgolu ani w okolicach, ae znam go¶ci z wa³brzycha i ¶rody ¶l±skiej

To mo¿e zajrzyj na http://bractwoczocha.pl/
Meliad
Nie jestem dok³adnie ze Zgorzelca.Mieszkam w jerzmankach(mo¿e wiesz gdzie to jest. Mam 17 lat. Strzelam z longbowa.
Sempai
przepraszam bardzo
za taka g³upote nale¿y biæ
oczywi¶cie Czocha, sorry za niepamiêæ
Sempai
CYTAT(Meliad @ 18:25 11.05.2007) [snapback]188865[/snapback]
Nie jestem dok³adnie ze Zgorzelca.Mieszkam w jerzmankach(mo¿e wiesz gdzie to jest. Mam 17 lat. Strzelam z longbowa.

chêtnie siê spotkam,
odpisz jak jeste¶ chêtny
Andzia h.Gryf
CYTAT(Meliad @ 15:45 04.05.2007) [snapback]188074[/snapback]
Czy s± jakie¶ bractwa rycerskie czy co¶ takiego w Zgorzelcu? A mo¿e co¶ w Lubaniu? Proszê o odpowiedz. tongue.gif

witam, je¶li chcesz postrzelaæ zapraszam do Lubania w weekendy:)Kontakt ze mn± w moim profilu.
Skwarek
Kole¿anka Andzia dobrze prawi. Na Czosze to sobie kolega za bardzo nie postrzela, bo tam ³ucznictwo nie w modzie (nie urazi³em tym chyba nikogo?) zapraszam do nas. A dla wszystkich ³uczników w okolicach Lubania (czyli od granicy niemieckiej do Boles³awca i Jeleniej Góry link do naszej strony:

http://www.lucznictwo.cba.pl

Staramy siê rozkrêcic ³ucznictwo tradycyjne na naszych ziemiach, naje¿d¿aj±c okolice naszego zacnego miasta (raz nawet dokonali¶my udanej napa¶ci na Gorlitz).

Numery kontaktowe znajdziecie na naszej stronie, ale choc trenujemy czêsto proponujê umówic siê wcze¶niej.

z ³uczniczym pozdrowieniem

sztrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

P.S. Nie wychwalam tu nikogo z imienia, nazwiska, czy przydomku, ale dziêki pobrataniu siê ostatnio z Jurasem i Andzi±, ¶miem twierdzic ¿e lepszych ³uczników od nas w naszej okolicy nie znajdziesz.... i daleko by¶ musia³ szukac.
Andzia h.Gryf
dziekuje Ci za wsparcie:)staram sie jak moge! dozobaczenia w weekend:)

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.