Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warszawskie spotkania rycerskie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Adams87
Witam

Warszawska Fundacja mi³o¶ników Historii

Ma zaszczyt Zaprosiæ:

Na otwarte Warszawskie spotkania rycerskie, chcemy organizowaæ cykliczne imprezy na Bemowskich fortach dysponujemy du¿ym terenem na którym bêdzie mo¿na rozbiæ namioty.

chcemy integrowaæ grupy rycerskie dlatego zapraszamy ka¿dego kto posiada strój (posiadanie stroju historycznego jest jedynym warunkiem uczestnictwa). Zamierzamy równie¿ otworzyæ sklepik z napojami i jedzeniem tak¿e bêdzie mo¿na siê zaopatrzyæ na miejscu.

pierwsze spotkanie planujemy na weekend 12-13 Maja

Pozdrawiam i czekam na zg³oszenia chêtnych ¿eby¶my wiedzieli ile piwa zakupiæsmile.gif

Adam

ps. dodaje równie¿ mape dojazdu:) (nasze forty granicz± z ci±gle czynnym terenem wojskowym dlatego ¶rodek mapy jest jakby rozmyty:p)

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
chytrusek
Witam
Chcia³bym wiedzieæ, czy przewidywane s± w czasie tych spotkañ jakie¶ warsztaty walka.gif , jaki jest plan imprez? Czy bêdziemy co¶ robiæ, czy tylko integrowaæ siê przy pe³nych kuflach i dzbanach? pijacy.gif usmieszek_02.gif
Adams87
CYTAT(chytrusek @ 17:20 01.05.2007) [snapback]187855[/snapback]
Witam
Chcia³bym wiedzieæ, czy przewidywane s± w czasie tych spotkañ jakie¶ warsztaty walka.gif , jaki jest plan imprez? Czy bêdziemy co¶ robiæ, czy tylko integrowaæ siê przy pe³nych kuflach i dzbanach? pijacy.gif usmieszek_02.gif

jak najbardziej nie chcemy poprzestac li tylko na szeroko pojêtej integracji przy pelnym kufelku, planujemy organizowac treningi szermiercze oraz lucznicze, mozliwe sa spotkania grup fire dance generalnie nic nie szkodzi na przeszkodzie zeby przyniesc np. koleczka kolcze usisc i zaczac plesc kolczuge, moze ktos dzieki temu nauczy sie rowniez tej umiejetnosci, chodzi o dzielenie doswiadczen poprzez wspolne spotkania na torych mozna organizowac roznego rodzaju treningi, teren na ktorym chcemy to organizowac pozwala na zorganizowanie dowolnych treningw nawet konnych czy strzelczych z broni czarnoprochowej...smile.gif

tak¿e generalnie zapraszam, im nas bedzie wiecej tym wiecej bedzie mozna zorganizowac, osobiscie chcialbym sciagnac troche osob w zbrojach i zaczac cwiczyc walke w szyku bum.gif icon_cool.gif

pozdrawiam i zapraszam do odzywania sie

Adam
Iulianus
S³awa!
Milites Optimi pojawi sie grup± 15-20 osób smile.gif Z mi³± chêci± siê zintegrujemy, jak ja w siedzibie Fundacji swego czasu :P
chytrusek
Witam.
Przyjedziemy w cztery osoby- dwie niewiasty i dwóch zbrojnych.
Od której godziny mo¿na siê zjawiaæ?

Pozdrawiam.
chytrusek
Witam
W zwi±zku z prodnoz± pogody na sobotê (14stopni i deszcz), nam pytanie czy spotkanie te¿ siê odbêdzie? Je¿eli tak to czy na fortach czy w jakim¶ innym miejscu?
Pozdrawiam
Adams87
hmm... nie wiem jak to wyjdzie, ale mam nadzieje ¿e je¶li nie uda siê spotkaæ na fortach to prze³o¿ymy miejsce spotkania na siedzibe fundacji (okolice ratusza bemowo)

dok³adne informacje postaram siê napisaæ jutro najpó¼niej w ¶rodê, a póki co b±d¼my dobrej my¶li.

pozdrawiam

Adam
Adams87
Witam rozmawia³em dzisiaj z prezesem odpowiedzia³ ¿e ma zamiar byæ na fortach niezale¿nie na pogode, jesli ktos chce jakies szczegó³owe informacje mo¿e dzwoniæ do nas pod numer 0226645592

moja osoba ma zamar sie tam pojawic popoludniu (mam zajêcia w wekend wiec nie moge byc od rana, i jesli tylko nie bedzie padac to chce dostac porz±dnie po g³owie:P devil.gif samurai.gif warrior.gif maniac.gif walka.gif bigsmile2.gif
¦cibór
Witam,
czy spotkanie bêdzie otwarte te¿ dla publiczno¶æ? Nie mam w Wawie swojego stroju (odpoczywa po I³¿y :P) ale z przyjemno¶ci± bym siê tam pojawi³ (szczególnie ¿e mam bardzo blisko).

Pozdrawiam
Adams87
Witam

ostatecznie potwierdzam ¿e jutro bêdziemy na fortach od godziny 12, zapraszamy wszystkich zainteresowanych ze wzglêdu na niepewn± pogodê niekoniecznie w strojach.

pozdrawiam i do zobaczenia jutro

Adam
jaroslaw_
chetnie sie pojawimy w kilka osob bladym switem kolo poludnia
Krzysztof_Pi
Witam,
czy mo¿e 'cykliczno¶æ' tej imprezy jako¶ siê objawi³a?
Je¶li bêdziecie w tê sobotê to chêtnie siê znów pojawimy.

Pozdrawiam

KP
Adams87
Witam

Chcia³bym zaanonsowaæ ¿e dnia jutrzejszego na bunkrach odbêdzie siê kolejne spotkanie, je¶li kto¶ dysponuje jutro czasem to zapraszamy serdecznie.

Pozdrawiam

Adam
Emil z Gi¿ycka
Siema!

Szkoda, ¿e tak pó¼no ;[ Mo¿e bym sie wybra³.
Nastêpnym razem sugeruje og³aszaæ spotkania troche wcze¶niej.

Pozdr
Adams87
wiesz sam zosta³em powiadomiony o tym pomysle wczoraj popoludniu:)

niektorzy tak maja ze wszystko zalatwiaja na ostatnia chwile...
chytrusek
Witam
To kiedy planowane jest nastêpne spotkanie? Chêtnie pojawiê siê z moj± drug± po³ow±. No i koniecznie informacja o obowi±zuj±cych ubiorach. Mamy nadziejê spotkaæ siê z uczestnikami wyjazdu na S³owacjê.
Pozdrawiamy
arkoz
Witajcie... 4.5 sierpnia, na dobrze wam znanych fortach, gdzie mialy miejsce Spotkania Rycerskie my, Kapela Abalienatus spraszamy wszystkich chetnych na dwa dni muzykowania
Ubierajcie Wasze gustowne stroje, bierzcie instrumenta jakie kto ma i w sobote rano zaczynamy
Planujemy ogolny totalny sredniowiecznofolkowy jammmsesion
Bedzie namiot WFMH zwany tez Ostryg± , ale jak kto przytarga swoj to tez sie nie obrazimy
Wezcie co nieco prowiantu, bo choc ognisko bedzie to sklep daleko
Kapela stawia piwo
Wszelkie info 0880543729
Pozdrawiam Piskun
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.