Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I Jarmark augustiañski w Jasienicy
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
magda_mok
25 sierpnia 2007 roku w Jasienicy ko³o Polic (zachodniopomorskie) odbêcie siê pierwsza edycja Jarmarku augustiañskiego. Wszystkich chêtnych serdecznie zapraszamy!!

P.S. Poszukujê regulaminu konkursu na strój ¶redniowieczny. Za wszelkie informacje bêdê ogromnie wdziêczna smile.gif
arkoz
Prosimy o jakiego maila na ktory mozna by wysylac swoje zapytania
smile.gif
magda_mok
magdalena.janecka@mok.police.pl

Pozdrawiam serdecznie
Boran
jak to ma wygl±daæ "epokowo"?
magda_mok
Ma byæ to jarmark augustiañski epokowo stylizowany na ¶redniowiecze oraz czasy dawne. Aczkolwiek w chwili obecnej jeste¶my otwarci na wszelkie propozycje smile.gif
Marcin Waszkielis
A moge przyjechaæ z dinozaurem?

Mo¿na wiêcej precyzji w datowaniu?
magda_mok
Z tego to kojarze to w ¶redniowieczu nie by³o dinozaurów. Ale je¿eli kto¶ ma nadal ¿ywego to zapraszam. Ciê¿ko mi ustaliæ datowanie tej imprezy. Jest to pierwsza jej edycja. My¶lê ¿e w grê wchodz± lata 1100-1400 ale zale¿y o jakie atrakcje chodzi.
Tomic
cały ten jarmark jest jak narazie dość tajemniczym przedsięwzięciem może coś więcej na łamach tego forum, a się pokusimy na odwiedziny, wszak mieszkamy po sąsiedzku.

troche poszukałem i znalazłem

http://www.gminapolice.pl/aktualnosci.html

najlepsze co sie tam szykuje to konkurs na "najciekawszy strój historyczny" proszę zwrócić uwagę na co będzie zwracało uwagę jury :-)

nie może mnie tam zabraknąć!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.