Witam.
Anonsujê ¿e w dniu 09.09.2007 na szyd³owieckim zamku odbêdzie siê Turniej o szablê Miko³aja i Krzysztofa Szyd³owieckich.
Turniej jednodniowy - niestety.
Organizator szyd³owieckie Muzeum Ludowych Instrumentów Muzycznych.
Gospodarzem bêd± szyd³owieckie GRYFY.
Program podobny jak w ubieg³ym roku, byæ mo¿e uda siê zorganizowaæ 'bojówkê".
Zapraszam do udzia³u.
Piotr Czyz
Rezerwujê kilka miejsc dla Tykocina.
W ubieg³ym roku by³em, bardo mi sie podoba³o - bitwa, ¿arcie i ludzie, zamek i sceneria.
czas do turnieju coraz krótszy wiec trzeba by sie staraæ co by znaæ organizatorom daæ o przyje¼dzie
wiec je¶li mogê to bym sie u was zjawi³, nie wiem kto jeszcze bêdzie chcia³ jechaæ ale na pewno ja, nawet je¶li mia³bym jechaæ rowerem
dla Was warto sie po¶wieciæ
Proszê o jaki¶ namiar do organizatorów, chcia³bym siê wpisaæ na listê je¶li jeszcze nie jest zamkniêta.
I jeszcze pytanie: czy przewidujecie turniej ³uczniczy, mo¿e opócz Rawskiego i w Szyd³owieckiem by³bym posesjonatem jakie¶ wsi.
Witam. pomimo jak zawsze mi³ego i niezwykle uprzejmego zaproszenia ze strony Muzeum Instrumentów Dawnych- Kompania Wolontarska nie pojawi siê na "turnieju"...Bêdzie w tym czasie biæ siê i strzelaæ gdzie indziej.
Udanej zabawy.
Witam
i przepraszam za krótka nieobecnosc w tym temacie jesli ktos jest zainteresowany udzia³em prosze na priv pisac do mnie
ilosc miejsc ograniczona niestety postaram sie jak najszybciej odpisac
raczej prezentacja ptaków sokolniczych, za pó¼no zosta³êm ZaProszony ale s±dze, ¿e kilka ptaków bêdzie ltaæ reszta do zobaczenia na rêkawicy.
ZaP
Impreza by³a ¶wietna, zreszt± jak ka¿da w Szyd³owcu xD
Bardzo mi³o i zimno zasiada³o mi siê w jury, ale co tam, w koñcu tak bardzo nie pada³o hyhy.
Dziêkujê Gryfom za impreze i ju¿ wpraszam siê za rok.
Powitaæ!
Chcia³bym podziêkowaæ wszystkim przyby³ym na nasz turniej grupom rycerskim.
Niestety z powodu pogody nie uda³o nam siê w pe³ni zrealizowaæ naszych zamierzeñ mimo to mam nadziejê,¿e dobrze siê wszyscy bawili i miejmy nadziejê,¿e za rok pogoda nam dopisze.
Pozdrawiam Adi Gryf
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.