Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Sławogród wzywa!!! (Czaplinek- Zachodniopomorskie)
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Maromba
Zapraszam wszytkie bia³og³owy i dzielnych wojów na pierwsz± imprezê w S³awogrodzie (Czaplinek- Zachodniopomorskie), która odbêdzie siê 30.VI-01.VII. 2007 r. Gwarantujemy dobr± zabawê i bardzo ciekawy plan imprezy. Z mojej strony zapewniam wy¿ywienie i miejsca dla rzemie¶lników wszelkiej ma¶ci. Nie zabraknie równie¿ turnieju, który bêdzie wyzwaniem nawet dla najwiêkszych Junaków. Zg³oszenia przyjmuje pod numerem telefonu 602 424 690 lub na mail - slawogrod@wp.pl

liczba miejsc ograniczona!!!

Micha³ Uliñski - MI£OBOR
Yngvild Lupus
Przybêdziemy, spalimy, pogwa³cimy (chyba sarenki) icon_mrgreen.gif
I szykuj Mi³oborze wielk± baliê, nie przepuszczê dorocznych nocnych harców icon_wink.gif (ach te wspomnienia ....)
Mi³obor
S³awa!!!

Oto kilka zdjec S³awogrodu na zachete:

http://arkadia.tox.pl/modules/myalbum/viewcat.php?cid=38
Mi³obor
Mam zaszczyt porzedstawic oficjalny plan imprezy

Dru¿yn± które zg³osi³y swoje przybycie i bêd± uczestniczyæ w imprezie radzimy przyjechaæ 29 VI. 2007r. aby zaj±c godne miejsca na rozbicie namiotów.

30 VI. 2007r.

Podczas imprezy odbywaæ siê bêd± gry i zabawy zorganizowane z my¶l± o turystach i obserwatorach. Przewidziane cenne nagrody. Imprezê bêd± wzbogacaæ pokazy rzemios³a i liczne kramy uginaj±ce siê od drogocennych towarów.

11.00. - oficjalne rozpoczêcie imprezy

11.15.- zbieranie zapisów na turnieje

-turniej ³uczniczy

-rzut w³óczni±

-zapasy

-turniej walk zbrojnych

- turniej gry w kubb

-rzut palem

-wy¶cig na szczud³ach

12.00. – turniej ³uczniczy

13.00. – rzut w³óczni±

14.00. – uczta (dla dru¿yn zaproszonych)

15.00. – oblê¿enie grodu (inscenizacja)

17.00. – zapasy

18.00. – turniej walk zbrojnych

20.00.- uczta (dla dru¿yn zaproszonych)

1 VII. 2007 r.

11.00. – turniej gry w kubb

12.00.- rzut palem

13.00.- wy¶cig na szczud³ach

14.00.- uczta (dla dru¿yn zaproszonych)

15.00.- inscenizacja

16.00.- rozdanie nagród

W planie nie sa ujete sniadania, ktore oczywiscie beda wydawane w godzinach porannych szczerba.gif
Rugiewit-Pomorze
S³awa !

W³a¶nie wróci³em z tej wspania³ej wyprawy... Wróci³em opatrzy³em rany, naprawi³em uszkodzony w huraganie walki sprzêt... teraz siedze w domu i wspominam wszystkie wspania³e chwile: poranki o wschodzie s³oñca, nocne rozmowy, wy¶mienite trunki, wielkie bitwy, zaciek³e turnieje...

Mniejmy nadzieje ¿e wiêcej bêdzie takich imprez smile.gif ju¿ czekam ¿êby znowu siê zjawiæ w Czaplinku

Celej
Hail!
Stokrotne spiewy i toasty dla Mi³obora za mo¿liwo¶æ potykania siê w tak zacnym grodzie.
Je¶li Bogowie pozwola i za rok najedziemy ponownie
Mi³obor
Ciesza mnie bardzo wasze slowa clap.gif

galeria ukaze sie w nastepnym tygodniu na stronie grodu

owce i kozy kaza was pozdrowic

SLAWA!!!

ps przypominam ze grod czeka na gosci ktorzy chca spedzic wakacje nad j Drawskim w historycznych klimatach devil.gif
Barman
...
Fabius
CzW jeszcze raz dziêkuje za zaproszenie i niesamowit± zabawê ! Gród jest rewelacyjny, a oblê¿enie by³o jeszcze lepsze - szturm drabinami, taranowanie bramy...MIODZIK! Nastêpnym razem mo¿e do³o¿ymy troszkê ognia devil.gif
Spodziewaj siê, ¿e jeszcze nie raz w tym roku z³ez³o diabel.gif nawiedzi S³awogród woohoo.gif

S£AWA!!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.