Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Noc Kupa³y (Zamek Drahim)
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Yngvild Lupus
W dniach 22-24 czerwca na zamku w Drahimiu odbêda siê tradycyjne obchody Nocy Kupa³y.
W programie turnieje dla wszystkich, tradycyjne obrz±dki, skoki przez ogniska dla chêtnych i dobra zabawa.
regulyF
Jakis kontakt do organizatora?...
Kazimierz
Yngvild Lupus - jakie są warunki uczestnictwa?
Yngvild Lupus
Imprezê organizuje moja grupa, wiêc kontakt ze mna na priva b±d¼ via e-mail.
A jesli chodzi o uczestnictwo - zg³aszajcie sie do mnie. Wszystkie grupy dostana nastêpnie pisemne zaproszenie.
Zapraszamy ka¿dego chêtnego na dobr± zabawê, nie warunkujemy uczestnictwa.

Dodatkowa, bardzo radosna, informacja - wy¿ywienie w pe³nym zakresie gwarantuje zamek Drahim (a na biesiadze sobotniej ma byæ pieczony dzik - jak donios³y nam jaskó³ki clap.gif )
Kapitan
a my prócz pysznych podplomykow - jesli ktos nam uzyczy garnka i uda sie dostac dynie zrobimy cos pysznego na uczte smile.gif co to juz nasza tajemnica
percival
Wysy³a³em na priv ale nie wiem czy posz³o dlatego na wszelki wypadek jeszcze tutaj smile.gif
Mam do zaoferowania us³ugi zespo³u:
http://www.percivalschuttenbach.art.pl/percival.htm
Kapitan
Ladnie gracie smile.gif jesli przypadkiem rozprowadzacie to na plytkach to wezcie je na drahim smile.gif
Kapitan
Tylko w koncu jak z ta data czerwiec czy kwiecien ? bo jakos rozjezdzacie sie w zeznaniach smile.gif))

Pozdrawiam Sebald
Yngvild Lupus
Oczywi¶cie chodzi o czerwiec. W koñcu to Noc Kupa³y. Mój b³±d w tytule tematu. Je¶li mo¿na moderatorów prosiæ o poprawienie .... to bêdê bardzo wdziêczna
Vislav
CYTAT(Yngvild Lupus @ 09:06 06.04.2007) [snapback]185919[/snapback]
Oczywi¶cie chodzi o czerwiec. W koñcu to Noc Kupa³y. Mój b³±d w tytule tematu. Je¶li mo¿na moderatorów prosiæ o poprawienie .... to bêdê bardzo wdziêczna

poprawione - pozdrowienia Vslv
Kapitan
Cudnie smile.gif juz sie przestraszylem ze z przyjazdu nici ;)

Pozdrawiam Sebald
nimdraug
jeśli czasowo sie dobierzemy, to wpadamy z siostrzyczką... jeśli nas nie wygonicie devil.gif
****** sesja, oby nam nie wlazła w termin
mogłybyśmy dać pokaz pojkowy clap.gif
Yngvild Lupus
Nareszcie wszystko dopiête, prawie na ostatni guzik blinkie.gif
A wiêc, plan na Noc Kupa³y:

Sobota:
turniej rycerski
bieg dam
bieg rycerski
warsztaty ¶pewu i tañca usmieszek_02.gif
dru¿ynowy turniej kubba
plecenie wianków, puszczanie na wode i skoki przez ogieñ
wylegiwanie sie na sianku

Niedziela:
zapasy
wypoczynek

Zapewniamy wy¿ywienie pat.gif , ciekawe nagrody w konkursach, mi³± atmosferê i fajn± zabawê pijacy.gif .

Serdecznie zapraszam!!!
Arbor
Hmm... Noc kupa³y i husyci, to niebezpieczne po³±czenie.

Ku¶cie dalej... Najlepiej dziewicami smile.gif
Yngvild Lupus
Dziewicami ..... tak ..............
No w koñcu kto¶ te wianki ple¶æ i puszczaæ na wodê musi. Któ¿ nie zrobi tego lepiej, jak dziewica ....
http://bezimienni.webtech.pl/brb/galeria/drahim3/img/25.jpg
zenon
Sorrrrrry.........
Ale "Durandal" nie mo¿e przyjechaæangsad.gif
Mamy tak ob³o¿ony w czerwcu terminarz:)
Ale dzieki za zaproszenie, które do nas dotar³o:)
Kapitan
a my zgodnie z zapowioedziami stawimy sie w pelnym skladzie smile.gif do zobaczenia ;-* aha i mam taie pytanie czy dalo by sie przyjechac troche wczesniej tak dwa dni przed smile.gif ? jesli cos trtzeba bedzie zrobic to pomozemy smile.gif
Selion
Oczywi¶cie Grupa odwtórstwa historycznego von Borcke stawi siê w liczbie 9 smile.gif
Yngvild Lupus
Nasza ekipa będzie na zamku od czwartku popołudniu.
A dziczek wisi w chłodni ....
Selion
By³o mi³o, kameralnie i fajnie. Nawet pogoda nie popsu³a mi zabawy ze znajomymi. Dzik wygl±da³ bardzo apetycznie, szkoda, ¿e nie zd±¿y³am go nieco uszczkn±æ. I ¿al, ¿e musia³am wyjechaæ ju¿ o 22:00 i nie uda³o mi siê zobaczyæ pokazu ogni. Wielki ca³us dla jednego z organizatorów: Dobromira, za podwózkê w kryzysowej sytuacji :*
Kapitan
bylo milo... jednak mamy taki drobny zal co do nagrody w turnieju zapasniczym... mial byc miod a nie jabol z kartonika w butelce po miodzie nie powiem bylismy zawiedzeni... impreza ma fajna lokalizacje i ogromny potencjal ktory nie zostal do konca wykorzystany

impreza podobala nam sie glownie ze wzgledow wypoczynkowych ;)

Pozdrawiamy Dobra Opieka
Tamika
Witam!
Dziêkujemy bardzo za przedni± imprezê, byli¶my pierwszy raz, ale na pierwszym razie siê nie skoñczy :D

Mamy tylko ma³± pro¶bê- je¶li ktokolwiek robi³ zdjêcia to bardzo proszê o udostêpnienie ich na jakim¶ serwerku albo przes³anie ich na batiuszka89@wp.pl

Z góry dziêkujê i jeszcze raz chwa³a za udan± zabawê smile.gif
Yngvild Lupus
No tak .... w czwartek wypili¶cie miodek z Dobromirem i zosta³a tylko produkcja w³asna rozlewana z drewnianych beczek do butelek.

Wszystkim innym dziekujê za mi³e s³owa. My¶lê, ¿e wybaczycie nam pewne niedoci±gniêcia.
Whitewolf
Ci rymcerze to zawsze tacy marudni byli icon_mrgreen.gif
vika
Nysa dziekuje za zaproszenie. impreza byla przednia a cosmy sie posmiali... icon_mrgreen.gif mamy nadzieje, ze juz niedlugo znowu bedziemy mogli razem pobiesiadowac smile.gif. DLA WSZYSTKICH POZDROWIENIA OD SVENA hehehe.gif
rosamar
Trochê spó¼niona ale niestety w moim wieku mam ju¿ prawo mieæ sklerozê szczerba.gif
Impreza by³a doskona³a i bardzo dziêkujê wszystkim dziêki którym tak wspaniale mogli¶my siê bawiæ!

Do zobaczenia wkrótce!

z pozdrowieniami
Rosamar

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.