Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Rozmowa Ksiêcia Kazimierza V Szczeciñskiego z Wójtem Nowej Marchii
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Pati
Puszkarze Ksiêcia Kazimierza V Szczeciñskiego zapraszaj± na Zamek Drahim. W dniach 11 - 12 Sierpnia 2007 r. na zamku odbêdzie

siê impreza pt."Rozmowy Ksiêcia V z Wójtem Nowej Marchii nt. rozbojów granicznych".
W programie m.in inscenizacja w której udzia³ we¼mie 60 osób, odtwarzaj±c stronê Pomorsk± i Zakonn± z udzia³em artylerii...

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do Udzialu w inscenizacji.
Bedzie to inscenizacja na wzor widowiska teatralnego, datowanie to okres lat 1350 - 1450!
Pozdrawiam.
Pati
Witam.
Z przyczyn od Nas Nie zale¿nych jeste¶my zmuszeni zmieniæ datê Inscenizacji"Rozmów..." z 27/28 Lipca na 11 - 12 SIERPNIA.
Wszystko inne zostaje bez zmian.
Serdecznie Zapraszamy.
Micha³ Templarem zwany
Norbercie, a czy kontyngent Wyspiarzy mo¿e przybyc zakon wesprzeæ :p
Hako
Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi przybêdê o ile z³o¶liwa opatrzno¶æ nie sp³ata mi figla....
Pozdrawiam.... Hako
Viator
...¿e co? Opatrzno¶æ jest z³o¶liwa? i to z ma³ej litery? nie uchodzi, nie uchodzi... icon_sad.gif
Pati
Dziêkujê Wszystkim.
Oczywi¶cie Wszyscy jeste¶cie mile widziani:}
Czekamy wiêc.
Chaos666
Witam!

A czy para ³uczników przybyæ mo¿e? Jeszcze by sie i handgunner znalaz³ ;)

Pozdrawiam
Krzysztof Zarêbski
Kutnowska Kompania Ogoñczyk
Adsumus
A czy co¶ oprócz inscenizajci bêdzie w programie? Jaki¶ turniej bojowy czy ³uczniczy?
Pozdrawiam
A.
.:iwantus:.
Iwantus z Najemnej Roty Strzelczej

Czy trzech zacnych łuczników wraz z kramem i namiotem historycznym może jeszcze przybyć.

Pozdrawiam
Adsumus
Autor tematu chyba da³ sobie z nim spokój, a do mnie dochodz± ploty, zEby imprezy ma nie byæ, bo zamek wynajey zosta³ na ¶lub?
Pati
Impreza siê odbedzie...mo¿e troszeczkê w innej formie Ni¿ w roku ubieg³ym[w³a¶nie ze wzglêdu na Wesele] ale ... Bêdzie!
³uczniku z Najemnej Roty Strzelczej...drogê Znasz - czekamy...i jak By¶ móg³ przywiesæ Mi jeszcze mój Nowy kaptur...by³ bym ci bardzo wdziêczny:}

Krzysiu z Kompani Ogoñczyk...Zapraszamy.
Hako
witam....
Przepraszam Pati ..nie przyjadê.... 11 sierpnia to ju¿ u mnie ¦wiecino... Naprawdê ¿a³ujê.....
HaKo
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.