Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Sk±d wzi±¶æ sznur lniany???
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
sitko
Witam

Potrzebuje spore ilo¶ci sznura lnianego do uruchomienia balisty zarobionej przezemnie, i w zwi±zku z tym mam pytanie: czy kto¶ ma dostêp, lub wie sk±d mo¿na wsi±¶æ du¿e ilo¶ci sznura lnianego, w miare po rozs±dnej canie?? Baliste zrobi³em w zesz³ym roku w wakacie, co prawda nie jest sporych rozmiarów(nie chce mi sie jej sk³adaæ by zrobiæ foto)ale zawsze frajda jest. Probowa³em tak od niechcenia nakrêciæ sznurkiem po snopowi±za³ki:) efekt by³ w dobry ale to nie to samo co oryginalny lniany sznur. Je¿eli kto¶ mo¿e mi pomóc to bym by³ wielce wdziêczny:)
EwKa
Surtex ma sznury lniane.
Tomasz Rejf
je¶li mieszkasz w Warszawie to na pl. Grzybowskim s± sklepy ze sznurami, czasami sznury takie mo¿na dostac w marketach typu castorama, obi itp.
Aubrey
Witam, mam rêcznie krêcone sznury lniane jedynym ograniczeniem jest ich d³ugo¶æ tj. 3 metry, acz to niezwykle wytrzyma³e bestie...je¿eli jeste¶ zainteresowany pisz na priv...
Kali
U nas w OBI maja 20m sznury lniane, takze zajrzyj u siebie Po ile nie pamietam, ale drogie nie sa.
sitko
Dziêki za pomoc, poszukam po hipermarketach mo¿e znajde smile.gif
Koczerga
Na allegro niedawno widzia³em takie sznury
Viator
Np. Galeon77 sprzedaje w tej chwili 3 mb:
http://www.allegro.pl/item495994803_sznur_...y_3_m_nowy.html

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.