Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Kraków i okolice] Blacha p³ytkot³oczona 2mm i drut 1.8mm
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Mi³y
Witam!!!
Gdzie w Krakowie lub w jego okolicach mo¿na dostaæ blachê p³ytkot³oczn± 2mm (na he³m) i Drut stalowy 1.8mm (na kolczugê)
Piotr Paruch
CYTAT(Mi³y @ 14:26 10.01.2007) *
Witam!!!
Gdzie w Krakowie lub w jego okolicach mo¿na dostaæ blachê p³ytkot³oczn± 2mm (na he³m) i Drut stalowy 1.8mm (na kolczugê)

Blachê mo¿esz kupiæ w dowolnym sk³adzie wyrobów hutniczych. Ko³o kombinatu na przyk³ad smile.gif My zazwyczaj kupujemy w Sambudzie-2 na ul. £owiñskiego. Du¿y wybór drutów jest na przyk³ad w Nycz-Intertrade na ul. P³k. D±bka (Rybitwy).
Mi³y
Wielkie dziêki teraz sobie poradze!!! cool.gif
Mi³y
A jaki wed³óg was jest najlepszy drut na kolczuge? Stalowy, miedziany, aluminiowy???
Boran
glowa_w_mur.gif

stalowy
Mi³y
A ile mo¿e kosztowaæ arkusz 1m x 1m blachy p³ytkot³oczonej 2mm ?
Piotr Paruch
CYTAT(Mi³y @ 17:50 10.01.2007) *
A ile mo¿e kosztowaæ arkusz 1m x 1m blachy p³ytkot³oczonej 2mm ?

Takiego arkusza nie dostaniesz. Standardowe to 1m x 2m, 1,25m x 2,5m oraz 1,5m x 3m. ¯adna firma raczej nie sprzeda Ci kawa³ka. Mo¿esz sprobowaæ uderzyæ do Spó³dzielni Metalowców na K±towej (okolice Cmentarza Rakowickiego), ale blachê te¿ chyba tylko na arkusze sprzedaj±. No i maj± wy¿sz± mar¿ê...
Co do cen - we¼ i zadzwoñ w parê miejsc, bêdziesz wiedzia³ najlepiej. I nie zapomnij, ¿e zazwyczaj podawana cena to cena netto. No i poniewa¿ mog± Ci podaæ cenê za tonê, podpowiadam, ¿e 1 m.kw. blachy stalowej o grubo¶ci 2mm wa¿y 0,016 tony crazy.gif

Co do drutu - polecam wolfram, jak znajdziesz zasilanie w pobli¿u to rozja¶nisz ka¿d± imprezê hehehe.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.