Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Sylwestrowy Turniej £uczniczy
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
Darius
Witam.
Choæ juz przechodzimy do archiwum to zapraszam wszystkich chêtnych na spotkanie ³uczników tradycyjnych do Bydgoszczy. Szczegó³y: http://bydgoscylucznicy.phorum.pl/viewtopic.php?t=23
Pozdrawiam
Ciwun
Witam!

Od strony Pomorian Archers dochodz± s³uchy, ¿e w Bydgoskim Turnieju Sylwestrowym w My¶lêcinku wezm± udzia³ poczty KSA (gdañski, sopocki i pucki), a tak¿e Marta z Irlandii.

Pozdrawiam ¶wi±tecznie
Grzegorz z Bydg
Witam

Podziêkowania za rewelacyjn± atmosferê i za super zabawê!!!

Pozdrawiam
Vislav
CYTAT(Darius @ 12:57 24.12.2006) *
Witam.
Choæ juz przechodzimy do archiwum to zapraszam wszystkich chêtnych na spotkanie ³uczników tradycyjnych do Bydgoszczy. Szczegó³y: http://bydgoscylucznicy.phorum.pl/viewtopic.php?t=23
Pozdrawiam

Witam

Przenios³em temat. Bêdzie mo¿na uzupe³niæ wra¿enia równie¿ pó¼niej.

Najlepszego w nadchodz±cym 2007r.

pozdrowienia Vislav
Saladyn
I ju¿ po turnieju icon_cool.gif . Mam nadziejê, ¿e wszyscy dobrze siê bawili. Turniej chyba by³ udany - pogoda i uczstnicy dopisali a to najwa¿niejsze. Poni¿ej zamieszczam wyniki.

1. Maciej Morawiec 143 pkt.
2. Karol Pisarkiewicz 142 pkt
3. Adam Swoboda 112 pkt.
4. Darek Chojnacki 102 pkt.
5. Miko³aj Haluszczuk 97 pkt.
6. W³odek Ku¶mierowski 93 pkt
7. Miko³aj Konarski
8. Ryszard Rutkiewicz
9. Borys Radzymiñski
10 - 11 Grzegorz Loose, Jacek Bloch
12. Andrzej Duchnowski
13. Wojtek Rybarczyk
14. Adam Kaczmarkiewicz
15. Wies³aw £ukaszewski
16. Waldek M³odowski
17. Damian Bielawski
18. Piotr Dambecki
19 Micha³ Duchnowski
Darius
Witam
Prastarym zwyczajem umieszczam kilka fotek z imprezy. Tym razem robi³a je moja ¿ona, wiec w koñcu mam wiêcej swoich podobizn i Was nimi uracze hehehehe. Opublikujcie tez swoje zdjecia jak macie jakies ciekawe. Dziekuje wszystkim, by³o fantastycznie.

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Ma³a rozgrzewka

Montowanie tarcz

Narada wojenna

Pierwsze koty za p³oty

Fordon nie odpuszcza

Ani Gdañsk

Damy tez próbowa³y

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
By³ czas na dyskusje

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Ani swiêty ani Miko³aj

Skupienie to podstawa

Liczonko

Bo ja jestem taki zamaszysty...

Trening na boku

S³oneczne myslêciñskie pole

Do zobaczenia na turnieju za rok!!!

Z pozdrowieniami
Darius
N.E.M.O
smile.gif
Ciwun
Witam!

Gratulujê Wojtkowi Rybarczykowi i Wie¶kowi £ukaszewskiemu pracy organicznej i podziwiam jej rezultaty. Narodzi³a siê nowa (mam nadziejê o trwa³ych zainteresowaniach) bydgoska grupa ³uczników tradycyjnych. Wspania³y turniej sylwestrowy. Wspaniali ³ucznicy. Wspania³e wyniki zwyciêzców (Maciej Morawiec z Sopotu, Karol Pisarkiewicz z Gdañska, Adam Swoboda z Gdyni). One nie dziwi±. Wszak odnie¶li je ³ucznicy z pierwszej dziesi±tki najlepszych tradycyjnych w kraju. Ja chcia³bym wskazaæ na wspania³e rezultaty osi±gniête przez W³odka Ku¶mierowskiego oraz Grzegorza Loose, ale przede wszystkim chcia³bym wyró¿niæ nowych kolegów, którzy w turniejach jeszcze do tej pory udzia³ów nie brali, a tutaj zaprezentowali siê od razu jako dojrzali ³ucznicy o du¿ym potencjale: Dariusz Chojnacki z Bydgoszczy i Borys Radzymiñski z Torunia. Nie wymienia³em tu oddzielnie Miko³aja Ha³uszczuka z Gdañska, Ryszarda Rutkiewicza z Gdañska, Andrzeja Duchnowskiego z Gdyni, czy Jacka Blocha z Torunia), gdy¿ przyzwyczaili nas ju¿ do swojego stale wysokiego poziomu, który jest ozdob± ka¿dego turnieju ³ucznictwa tradycyjnego w Polsce nadaj±c mu poprzez swoj± obecno¶æ walor i rangê. S³awa zwyciêzcom i organizatorom.
Saladyn
Kolejne zdjêcia z turnieju
http://www.esnips.com/web/archer-fotki
Ciwun
Link do grafik z Bydgoskiego Turnieju Sylwestrowego w My¶lêcinku 30 XII 2006 r.
http://photofile.ru/users/miroslaw1949/2374724/
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.