w sobotê, 16 grudnia o godzine 6.45 w programie 1 TVP bêdzie mozna obejrzeæ program krêcony w tym roku na Grunwie - Jacek Kowalski podpatruje miêdzy innymi moj± kuchniê
kogo obudziæ?
:]
Colin
A co dobrego bêdziesz Tuniu serwowaæ ?
Indar
Mnie Nagram sobie na pami±tkê. Bêdziemy swoim wnukom pokazywaæ jak za m³odu siê bawili¶my (i jedli¶my) I.
Tunia
gotowaæ bêdê Hattes (do wyszukania na godecookery) - w wersji ma³o udanej akurat, ale to nic i tak byly dobre :D
Stanis³aw Szal
Bardzo fajnie, ¿e co¶ ciekawego pokazuj± w TV. Szkoda, ¿ê o tak nie luidzkich porach... Bêdê musia³ nastawiæ budzik...
Purvis
Mo¿e lepiej w ogóle siê nie k³a¶æ ? pozdraw p
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Jak raz na powrot z imprezy. Pozdrawiam Gwyn
Viator
A ja to wstajê godzinê wcze¶niej i tak Ale za to telewizora nie mam
Bardzo d³ugie to gotowanie na ekranie pewnie (niestety) nie bêdzie, ale za to mo¿e w zwi±zku z tym (na szczê¶cie) zmie¶ci siê gdzie¶ na Freha?
Nagrajcie, jak kto mo¿e.
Tuniu, a mo¿e jaki¶ egzemplarz autorski Ci dali, a jak nie, to by siê mo¿e upomnieæ?...
Tunia
bedzie i tu link czekajcie grzecznie :D
przecie¿ musze przylansiæ nie :D
Morrigan
A to bedzie tylko i wylacznie twoje gotowanie czy tez bedzie jak nas czestowalas kapeluszami???
Wojos³aw
A mogło to lecieć wcześniej, bo tak mi się wydaje, że było to pokazywane dziś rano w "Kawa czy Herabata „, gotowałaś pierogi (kapelusze)?
Tunia
by³o i dzi¶
Morrigan - ja nie wiem co bêdzie ;D
Morrigan
Chcialam sie przygotwac psychicznie na ten szok wiec jednak seprajs bedzie :D
Kazimierz
I po programie. Brawo Tunia! Nasza superstar.
To wrzuæ jeszcze obiecany link dla ¶piochów i potomnych ;)
Micha³ ¯elazo
Czekamy na linka, my ¶piochy
Pozdr. M.
Hako
no.....i tak z szarej kobietki stałaś się osobą medialną, rozumiesz......... autografy, fotosy i tym podobne sprawy. Medialność ma jednak dobre strony, od tej pory nie wolno ci jako osobie znanej biegać do sklepu po piwo. No bo każdy już cię rozpozna. Od dziś piwo przynoszą ci inni.....
pozdrawiam Hako
Tunia
hm to dziwne w³a¶nie przynios³am 4 butelki piwa :D
ej czemu mi nikt nie przyniós³?????
Remko £ysy
Brawo, brawo. Mak³owicz wysiada
Rotmiszcz
Jak sprawie sobie gliniany garnuszek to poprosze o autograf na nim :D
Gregor z Krakowa
Tuniu, prosimy o link...
ja nie do¶c ¿e leniwy, to jeszcze ¶pioch- no i przeczyta³em temat dzi¶....
same minusy....
Czarny Rycerz
Tuniu plosimyyy Dajcie szanse tym którzy zaspali
Tunia
mam kopiê - alena kasecie video nie umiem tego zrzucic na format przyswajalny komputerom. jak sie naumiem, albo dostanê kopiê na p³ycie od Jacka Kowalskiego - to wrzucê obieca³am przeciez
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.