Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wyszukiwarka
> Inne > Propozycje i uwagi
Borg
Witam
wyszukiwarka nie dziala chwilami
wpisuje przykladowo "paw" i wyskakuje ze nic takiego nie ma, a sam zakladalem wczoraj temat o tym tytule i uzylem tego slowa kilka razy zapewne
nie wiem co z tym zrobic
pozdrawiam
Wojciech Radzki
Mam ten sam problem. Niestety do kitu ta wyszukiwarka. angsad.gif
Pozdr
WR
Piotr Paruch
To na czym ja siê ³apiê przy wyszukiwaniu to to, ¿e domy¶lnie wyszukiwarka przeszukuje tylko dzia³ w którym siê znajdowa³em w momencie klikniêcia "szukaj". Trzeba tam przestawiæ na przyk³ad na szukanie w ca³ym forum.
Wneku
mo¿eby googlowska wyszukiwarke wsadzic zeby sobie ona forum przeszukiwala?smile.gif tzn w opcji szukaj dac, zeby zaraz ktos na mnie nie jechal ze jak mi sie chce to site:freha.pl pisac:P
Racimir
Na ró¿ne sposoby sprawdza³em (globalnie, w dzia³ach, etc), i figê dzia³a. Li¶æ, li¶cie, li¶ci - nic, zero. A rêcznie znalaz³em ju¿ kilka wyst±pieñ ww s³ów...
Wneku
maly test zrobilem, mama z zaznaczeniem wszystkie fora: 134. google wpisane mama site:freha.pl - 1410 :P
wiec cos tu jest nie tak:P
Piotr Paruch
Witam,

Mechanizm wyszukiwania znów dzia³a poprawnie. B³±d zosta³ naprawiony ju¿ trochê temu, wiêc przepraszam ¿e dopiero teraz o tym informujê. Po przeprowadzeniu paru testów podobnych do powy¿szego stwierdzam, ¿e frehowa wyszukiwarka wy³apuje nawet wiêcej smile.gif
Jakby co¶ by³o nadal nie tak, proszê tu pisaæ.
Aha - przypominam ponowne, ¿eby zwracaæ uwagê w jakiej kategorii szukane bêdzie s³owo. Domy¶lnie przeszukiwane jest tylko to forum, z którego zosta³ wywo³any formularz wyszukiwarki.
Boran
mechanizm wyszukiwania przesta³ dzia³aæ ca³kowcie. wywala komunikat:
CYTAT
IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here

druga sprawa jest taka, ¿e po przej¶ciu na czas letni kompletnie zwariowa³y godziny wpisania postów. Miewam np. wypisane na stronie g³ównej, ¿e ostatni post w danym dziale jest powiedzmy z godz. 19.03, mimo ¿e aktualnie jest 18.44. Jak wejdê do dzia³u, to ju¿ z 18.03, otworzê temat to znowu z 19.03... a przy wyj¶ciu z powrotem na poziom dzia³u, mo¿e byæ dla odmiany z 17.03, ¿eby nie by³o nudno...
DawPi
CYTAT(Boran @ 19:45 02.04.2008) *
mechanizm wyszukiwania przesta³ dzia³aæ ca³kowcie. wywala komunikat:
CYTAT
IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here

Ju¿ naprawione.

CYTAT(Boran @ 19:45 02.04.2008) *
druga sprawa jest taka, ¿e po przej¶ciu na czas letni kompletnie zwariowa³y godziny wpisania postów. Miewam np. wypisane na stronie g³ównej, ¿e ostatni post w danym dziale jest powiedzmy z godz. 19.03, mimo ¿e aktualnie jest 18.44. Jak wejdê do dzia³u, to ju¿ z 18.03, otworzê temat to znowu z 19.03... a przy wyj¶ciu z powrotem na poziom dzia³u, mo¿e byæ dla odmiany z 17.03, ¿eby nie by³o nudno...

Poprawi³em. Powinno byæ OK.
Boran
dzia³a
dziêki
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.