Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Rycerski w Ksiestwie Leba
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2003
Orzel
Turniej Rycerski w Ksiestwie Leba 2-3 sierpien

--Organizator:Druzyna Kasztelanii Gdanskiej
-Tuniej rycerski
-Turniej luczniczy (nagroda jest srebrna strzala)
-zabawy plebejskie
-wystawy rzemieslnikow
-biesiada
-Insceniezacja oblezenia sredniowiecznego grodu

Miejsce Leba ul.Topolowa impreza otwarta

Jesli ktos by chcial otrzymac jakies dokladniejsze info albo dostac fotki wybudowanej przez nas palisady to niech pisze do mnie
Nikodem
czy turniej jest datowany? czy trzeba mieæ zaproszenia? czy bedzie miejsce na nocleg?
Korinka
Orze³ - czemu wrzuciles to w og³oszenia, a nie kalendarium?

ghost666 - Z tego co wiem impreza niedatowana, a pole na namioty jest, co do zaproszen to najlepiej zapowiedziec, ze sie jedzie, zeby bylo wiadomo ile osob chce przybyc, wtedy dostaniesz szczegó³owe info. Jesli jestes zainteresowany moge Ci podes³ac telefon do namiestnika DKG
Orzel
do kalnendarium nie wrzucalem bo czekalem na odpowiedz czy dostane linka od "kalendarium" na glownej stronie.
Nikodem
ok to moze zadam jeszcze jedno pytanko - czy jest sens przyje¿dzaæ tam jezeli posiada sie tylko cywilne ciuchy oraz hakownice? pytam sie, bo jest to kawa³ek odemnie, a smutny bym by³ gdybym tam pojecha³, a sie nudzi³ icon_cry.gif

P.S. czy jest mo¿liwosc jakiegos zakwaterowania sie w budynku? bo niestety namiocik mój siê gdzie¶ zapodzia³, a pozatym jade z rodzink± (kto¶ musi mie zawiesc bigsmile2.gif ), nie ma³± w dodatku - 4 os oprócz mnie, a jakos tak g³upio by by³o powiedzieæ im - a teraz spijcie np. w samochodzie...
Andrzej Krzy¿anowski
Pozwole sobie bezinteresownie zareklamowac Turniej w £ebie, by³em rok temu i bawi³em siê wspaniale. Bardzo ciekawie by³a rozwi±zana meele, która pozwoli³a nawet walczyc ludziom naprawde lekko uzbrojonym, sympatyczna biesiada, jedyne zastrze¿enia mog± byæ do dystansu w turnieju ³uczniczym.
Dwa pytanka do organizatorów:
1) Bêdzie turniej bardów?
2) Zasypali¶cie to miejsce w fosie, w którym siê o ma³o nie utopi³em crazy.gif ?

Pozdrawiam serdecznie
Orzel
O turnieju bardow nic nie wiem..ale pewnie da sie cos wykombinowac na miejscu....
A fosa jest calkiem nowa o wiele plytsza ale za to szersza:)
throl
ghost666 - ³eba to taka duuu¿a miejscowo¶æ letniskowa, tam jest mnustwo miejsc noclegowych smile.gif

Jak mi siê uda wyrwaæ z mojego obozu "gdzie¶ pod ³êb±" to napewno wpadnê poprzeszkadzaæ!!
throl
To ja mam jeszcze jedno pytanie.
Czy kto¶ z organizatorów wie czy pojawi± siê jacy¶ wikingowie z Trójmiasta?
dzieki. pozdrawiam
Orzel
wszystkie bractwa z gdanska na pewno zostaly zaproszone nie wiem jak z reszta 3 miasta..ale jesli znasz jakis to powiadom ich
throl
Dziêki bardzo.
Niestety mój jedyny kontakt jest ju¿ nieaktualny angsad.gif
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.