Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [wrzesieñ] Zamek Drahim - Zamkniêcie Sezonu
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Yngvild Lupus
W dniach 23-24 wrzesnia na zamku Drahimskim w Starym Drawsku odbêdzie siê ma³a kameralna impreza z okazji zamkniêcia sezonu. Lub jak kto woli - równonocy jesiennej smile.gif

Impreza organizowana jest przez BRB - Dru¿ynê Wojów Grodu Wa³cz i przyjació³ z okolic.
Datowanie ogólnie szerokie cool.gif - organizatorzy wiek X, reszta go¶ci XV.
Halldis(Naamah)
I co w zwi±zku z tym?
Micha³ ¦l±czka
Nammaj jeste¶ co najmnej bezczelny/a, albo o ma³ym ilorazie inteligencji. Ale dla Ciebie t³umaczê, ¿e powy¿sze jest informacj±-zaproszeniem.

A je¶li chodzi o sam± imprezê to brak mi s³ów jakimi mo¿na by j± opisaæ. Mo¿na by u¿yæ tych mniej cenzuralnych, ale wszêdzie bêdzie czosnek cool.gif . Mo¿na by u¿yæ tych ³agodniejszych: wspania³a, ¶wietna, rewelacyjna, niesamowita, ale one nie oddadz± tego jak tam by³o.
Ogólnie rzecz bior±c by³o jak u Pana Boga za piecem aniol.gif . Jedzenia masa, piwa do oporu, towarzystwo wspania³e. No a sama biesiada clap.gif - dawno tak siê nie objad³em. Szyneczki, boczusie, leczo, owoce, piwko i w ogóle wszystko w ilo¶ci takiej, ¿e nie przejedli tego biesiadnicy do koñca.

I jak widaæ na zamku DRAHIM mo¿na siê bawiæ bardzo dobrze. Jest tylko jeden warunek. Musi organizowaæ to kto¶ kto siê na tym zna i wie o co chodzi w dobrej zabawie.
Wielkie brawa dla Rycerzy Bezimiennych z Wa³cza clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Brakowa³o mi w tym sezonie takiej imprezy, a¿ ³za w oku mi siê zakrêci³a jak opuszcza³em zamek usmieszek_10.gif . Ci co nie byli niech ¿a³uj±, bo maj± czego ¿a³owaæ.

W imieniu Bractwa Rycerskiego Grodu Soko³a dziêkujê Wam za go¶cinê i dobr± zabawê. thanx.gif
Pati
Witam.
...chcia³em co¶ odpisaæ na poprzedni post ale...rozmy¶li³em siê - a dlaczego... admin-patrzy.gif
Jednak moje trzy grosze"pójd±" do zainteresowanego - tyle ¿e nie dzi¶ i nie tutaj tongue.gif
To by by³o na...razie tyle icon_wink.gif
Micha³ ¦l±czka
Zawsze mo¿esz na priva. Zainteresowany na pewno czeka mad.gif .
Co i tak nie zmieni faktu ¿e by³o ¶wietnie i BRB stanê³o na wysoko¶ci zadania.
angaist
Jestem pod wra¿eniem,dos³ownie oczarowana imprez±!!!

Bractwo Rycerzy Bezimiennych da³o pokaz swoich umiejêtno¶ci i swej go¶cinno¶ci.Dziêki Wam za o¿ywienie moich chêci dalszego dzia³ania. thanx.gif
Nikt mnie nie pogania³,nikt nie kaza³ p³aciæ za wy¿ywienie(1piero¿ek 1 z³ shocked.gif ),wszelkie zabawy by³y "lu¼ne"lecz z zasadami.

Najwa¿niejsze by³y dla mnie wspólne rozmowy przy stole.Rzucone parê tematów i ka¿dy siê wypowiedzia³ je¶li chcia³.No i to,czego nie mo¿na pomin±æ-ka¿dy co¶ z tych dyskusji wyniós³ i nikt siê na nikogo nie obra¿a³.Wyci±gneli¶my wszyscy jak najbardziej optymalne rozwi±zania dotycz±ce wa¿nych spraw.

Nie mog³abym zapomnieæ te¿ o leczu,przy przygotowywaniu którego tez toczy³y siê pewne rozmowy- juz nie w tym najszerszym gronie icon_cool.gif Magda ile wrzuci³as tego lubczyku? icon_mrgreen.gif

Dobromir-mo¿e jednak dasz siê przekonaæ i pojedziesz z nami na Grunwald,gdzie wyjdziesz do bitwy jako ciê¿kozbrojny bigsmile2.gif ?
W pamiêci zostan± na d³ugi czas "nocne knedle z truskawkami ze s³on± omast±"-gratulacje dla twórcy tego dania crazy.gif

Pati,a co chcia³e¶ dopisaæ?
Z chêci± bym poczyta³a,ale my¶lê,¿e nie wiele by¶ doda³,bo przecie¿ nie by³o Ciebie na imprezie a temat dotyczy tej¿e w³a¶nie.
tongue.gif

Jeszcze raz dziêkujê Bezimiennym,gratulujê udanej imprezy i pozdrawiam.
Yngvild Lupus
Lubczyk wrzuci³am wszystek, jaki by³ pod rêk±. Jeszcze parê innych zió³. I do tego trochê zaklêæ przy mieszaniu w garze, kilka czarowskich za¶piewów.
Czy¿by na kogo¶ zadzia³a³o???????? icon_wink.gif
zenon
Przepraszam, ze nie by³em, ale jako¶ tak wysz³o dunno.gif
Bardzo, bardzo ¿a³uje bum.gif
Mo¿e nastêpnym razem clap.gif

Pozdrawiam wszystkich
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.