Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: The Armour Of Imperial Rome
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Literatura
lorica segmentata
WITAM!

Poszukuje ksi±¿ki H. R. Robinsona "The Armour of Imperial Rome" i innych do tematu: Uzbrojenie legionisty rzymskiego na prze³omie republiki i cesarstwa na podstawie ¿róde³ archeologicznych i pisanych.
Je¶li kto¶ jest w posiadaniu skanu tej ksi±¿ki to czy móg³by przes³aæ mi na maila, by³abym dozgonnie wdziêczna smile.gif A mo¿e znacie jakie¶ strony, gdzie ksi±¿ki takowe s± udostêpniane, ja przyznam siê, szuka³am i nie znalaz³am icon_sad.gif
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Hej
ksiazka tego autora wydana w latach 70tych to biblia uzbrojenia rzymskiego z okresu imperium. Od lat 'out of print' .. 'out of stock' ...

uzywane egzemplarze kosztuja 300-500 dolcow.

ale..... mam skan tej ksiazki .... i moge udostepnic. tylko napisz cos wiecej kim jestes i co robisz ?
lorica segmentata
Dziêki za odzew

i za pomoc szczerba.gif

Jesli ktos chcialby wziac do reki oryginal i poczytac to ksi±¿ka ta jest w Centralnej Bibliotece Wojskowej, ul. Ostrobramaska 109, 04 -041 Warszawa, nie wiem jak jest z jej dostepnosci± bo nie korzystalam z tego zrodla...

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.