Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Rycerski Na Zamku W Pu³tusku
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
krzycho_zamek
Chwa³a Braci Rycerskiej

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Bractwa, które wziê³y udzia³ w Mazowieckim Turnieju Rycerskim na Zamku w Pu³tusku w dniach 2-3.09.2006. Mam nadziejê, ¿e by³a to udana impreza. Bardzo jestem ciekaw, jako pe³ni±cy wówczas obowi±zki kasztelana Waszych opinii na ten temat, co pozwoli na pewno unikn±æ problemów za rok i jeszcze lepiej przyj±æ Rycersk± Braæ w Pu³tusku.

Krzysztof
Wiedziemka
Mieli¶my byæ, ostatecznie rzeczywisto¶æ pokrzy¿owa³a nieco plany szczytne. Mam nadziejê, ze uda nam siê jako¶ wepchn±æ swoje cztery szanowne smile.gif w przysz³ym roku (?)...
Agniecha
Witajcie !!!

Turniej w Pu³tusku by³ naprawde super...bardzo mi sie podoba³o.....pogoda w sobotê piekna.....jedzonko dobre....atmosfera zabawna i przyjazna...zamek i teren dooko³a ¶liczny ehhhhhhhh blinkie.gif wiem napewno, ze za rok takze bede chcia³a przyjechac.

pozdrowienia i buziaki dla:
-Ady, Ilonki, Siostry mej
-Kopernika....dziekuje, ze pouczy³es mnie strzelac...
-Szymona......Cha³wa z takimi bakaliami .....hheheheheheheheheheheeehhe
-Tomasza.....wybacz mi te ¶miechy o 4 nad ranem.....hihihihii i dziekuje za towarzystwo
-Robercika.....dziekuje za g±beczke...
-Drzewiaka....... dziekuje za niedzielne pojowanie
-KRAKENA!!!!!!!!!!!!! CHODZENIE PO BAGNACH WCIAGA NIE ?? !!!!!! HHEHEHEHEHEHEHEH

a szczególne pozdrowienia dla Krzysia, ktory dzielnie pilnowal wejscia do pokoju i za wszystkie odg³osy....wydawane w nocy i nad ranem respekt.gif to przez Ciebie mój ¶miech nie dawa³ spaæ innym ....heheheheh hehehe.gif

aaaaaa i pozdrowiena dla fanów moich i moich p³atów cool.gif ktorzy zechcieli popatrzec na moje FireShow po biesiadzie blinkie.gif

i pozdrowienia dla wszystkich z biesady, którzy zasmakowali magicznego trunku z baniaczka.....Krzysiu wie cos o tym ... hehehe.gif

dziekuje .....by³o naprawde superrrrr

Ps. A turniej w nastepnym roku bedzie nosi³ nazwe...... II turniej o komórke Krakena.........no nie mog³am sie powstrzymac .... bigsmile2.gif
Sendywigius
By³o mi³o. Miejsce czyli pa³ac w Pó³tusku nie mo¿e siê niepodobac. Jest tam po prostu bardzo malowniczo. W sobotê pogoda piêkna w niedziele juz mniej. Trunek na ka¿dy frasunek z pomocnej d³oni Pana Brata w dowolnej ilo¶ci. Co do organizacji samego turnieju: pi±tka z plusem. Co do samych rywalizacji turniejowych zosta³em trzykrotnie wprowadzony w os³upienie. Pierwszy raz gdy stwierdzi³em ze sêdzia (nie znam jegomo¶cia) turnieju ³uczniczego stwierdzi³, ze nie czyta³ regulaminu tego turnieju. Drugi raz gdy w/w sêdzia zla³ zupe³nie ten regulamin przez co ¾ zawodników zosta³a automatycznie zdeklasowana. A trzeci raz gdy zobaczy³em nieco kuriozalny bohurt w sobotê wieczorem. Moim zdaniem bohurt ten mia³ niewiele wspólnego z realiami historycznymi (przynajmniej mnie znanymi) a przypomina³ trzyczê¶ciow± psychodeliczn± grê w "kto d³u¿ej nie zemdleje z wysi³ku" z metalowymi rycerzami w roli g³ównej.
Lecz mimo tych minusów turniej wypad³ bardzo dobrze. Sprawili to oczywi¶cie ludzie którzy potrafi± siê ¶wietnie bawiæ. Dobra organizacja zaplecza by³a widoczna na ka¿dym kroku. Oddzielne brawa dla grupy fireshow a jeszcze oddzielne dla panny Agnieszki która noc± urz±dzi³a dodatkowy pokaz tañca z ogniem dla wytrwa³ych.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników za rok. mam nadziejê znów siê z wami spotkaæ na tym turnieju.
Bartoha
CYTAT(Sendywigius @ 00:26 08.09.2006) *
pa³ac w Pó³tusku

Pu³tusku
Agniecha
CYTAT(Bartoha @ 08:32 08.09.2006) *
Pułtusku

yyyy i trzeba było z tego powodu , az posta napisac co ..........
Ilonka
Cha³wa Wam wszystkim!
Ja jak najbardziej podzielam zdanie Agnieszki o imprezie,aczkolwiek dodam te¿ co¶ od siebie w celu udzielenia pewnych rad na przysz³o¶æ smile.gif Mo¿e najlepsza w tym nie jestem,ale my¶lê,¿e siê moje rady mog± przydaæ.

Chcia³abym,¿eby w przysz³ym roku...:
- to wspania³e jedzonko nie by³o na kartki jak za komuny,
- nie przerywano turnieju ³uczniczego na korzy¶æ bojówki (stawa³am do turnieju zaraz po niej,a nie mia³am za bardzo pojecia ile bêdzie trwa³a angsad.gif),
- Bohurt by³ bardziej 'bohurtowy' devil.gif
- Fireshow by³ d³u¿szy albo ¿eby zorganizowano konkurencje dla Fire Dancerów devil.gif
- impreza by³a mniej komercyjna,bo w pewnych momentach odnosi³am wra¿enie,¿e jest robiona trochê za bardzo pod publikê (ale nie martwcie siê,wybaczam Wam to,w koñcu to Was pierwszy turniej smile.gif),
- zorganizowano jakie¶ konkurencje dla pañ np. konkurs tañca szczerba.gif
- Wasz turniej by³ równie wspania³y ( a mo¿e i lepszy) jak tegoroczny smile.gifsmile.gifsmile.gif

Ogólnie jestem zadowolona i nie ¿a³ujê mojej wizyty w Pu³tusku a na przysz³y rok postaram siê nie daæ plamy na turnieju ³uczniczym szczerba.gif

Pozdrowienia dla organizatorów!!
Adrian 17
Chwa³a organizatorom !!!!!
Turniej by³ wspania³y smile.gifsmile.gif nie mogê siê doczekæ przysz³ego roku:)smile.gif Zamek piêkny smile.gif Pozdrowienia dla uczestników turnieju i organizatorów smile.gif i specjalne podziêkowania dla Krzysia który nas pilnowa³ ca³± noc zeby nikt nam nie przeszkadza³ cool.gif
T³usty Rysiek
Ilonko bardzo cenna uwaga na temat kartek na jedzenia.
W przysz³ym roku wybijemy repliki monet ¶redniowiecznych, którymi bêdzie sie p³aci³o za posi³ki.

Ryszard Radyn
Warszawska Fundacja Mi³o¶ników Historii
Wiedziemka
Ej, w takim razie z pewno¶ci± bêdziemy usi³owali dostaæ zaproszenie (osobi¶cie chêtnie pos³u¿y³abym siê replik± monety celem zdobycia wiktu) smile.gif
Ilonka
Witam ponownie smile.gif

Uwa¿am,¿e pomys³ z biciem monet jest genialny bigsmile2.gif i cieszê siê,¿e moje rady zosta³y wziête pod uwagê. Mam nadziejê, ¿e nie zosta³y przyjête jako s³owa krytyki, jako ¿e napisa³am je w dobrej my¶li. Turniej by³ naprawdê ¶wietny i w przysz³ym roku na pewno przyjadê smile.gif

Pozdrowienia dla organizatorów!
siostrzyczka
mimo wszystko rz±di kraken... kocham was ludzie i dziêkujê wam, a niektórym bardziej, ni¿ innym , ale niektórzy wiedz±, ¿e s± niektórymi, wiêc nie bêdê ich wymieniaæ ;)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.