Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Druidzi
> Ubiór i dodatki > Ubiory wczesno¶redniowieczne > Mêskie ubiory wczesno¶redniowieczne
Rolandd
Mam pytanie: czy druidzi dotrwali do XIII w.?? Je¶li tak to jaki by³ ich ubiór??
Rabiega
CYTAT(Rolandd @ 11:01 03.09.2006) *
Mam pytanie: czy druidzi dotrwali do XIII w.?? Je¶li tak to jaki by³ ich ubiór??

smile.gif
Adsumus
Tak, ale razem z ³otrzykami kryli siê w piwnicach, bo nikt nie spodziewa siê hiszpañskiej inkwizycji( i ³odzkiego pogotowia:P)
Page
CYTAT(Adsumus @ 15:58 03.09.2006) *
Tak, ale razem z ³otrzykami kryli siê w piwnicach, bo nikt nie spodziewa siê hiszpañskiej inkwizycji( i ³odzkiego pogotowia:P)

cool.gif clap.gif
Rolandd
Z tego co panowie napisali to nie zrozumia³em nic. Ja poczciwy cz³owiek chcê siê dowiedzieæ pewnych informacji a panowie sobie ¿arty robi±
Mansonik
Druidzi obecni byli w Europie do XIII wieku.Pó¼niej pojawili siê w wieku XX razem z rycerzami Jedi .
najbardziej aktywni byli w Diablo , Baldur's Gate i Planscape Torrent.
Który masz level??

A tak na serio , to druidów nie by³o:).Tak samo jak magów , ³otrzyków , harpii i demigorgon
icon_wink.gif
POozdrawiam i ¿yczê powodzenia:)
Pyton
CYTAT(Mansonik @ 18:45 03.09.2006) *
A tak na serio , to druidów nie by³o:).Tak samo jak magów , ³otrzyków , harpii i demigorgon

Jak to nie by³o? angsad.gif

:D
Stanis³aw Szal
A kim wed³ug Ciebie zajmowali siê druidzi? smile.gif Jako ¼ród³o dotycz±ce druidów polecam polecam podrêcznik do gry RPG Dungeons & Dragons (mam nadzieje, ¿e nikt siê nie spyta jakie kiedy¶ by³y smoki hehehe.gif )...

Pozdrawiam smile.gif
Mansonik
O jisas , ale szatani hehehe.gif
Rolandd
A czy mo¿na odtwa¿aæ druida XIII wiecznego?? Co prawda by³o ju¿ chrze¶cijañstwo ale mo¿e jakie¶ niedobitki jeszcze siê szfêda³y? Jak my¶licie? tongue.gif
Bjorn z Dregowii
Wszystkie niedobitki uciekły razem z wężami przed Patrykiem, albo zgodziły się przejść na ciemną stronę mocy...

Myślę, że zanim poważysz się na ten wyczyn zastanów się nad odtworzeniem kapłana Swarożyca w XVII-wiecznej Rzeczpospolitej. icon_wink.gif
Aiuto
stronka zabija,zwlaszcza cytaty z Arcydruida Izaaka Borovitza ..czyli chyba na tym tez mozna przyciac niezla kasiore smile.gif)Huha !!
Purvis
Rolandzie, jak mawia³ pan Hurdiczka, co by³ doro¿karzem w Pradze: " TAK SE NEDA!"
Po prostu sie nie da
Moze zainteresuje ciê tzw. "bunta Mas³awa". Wprawdzie to inny okres, ale chyba wytsarczaj±co pogañski icon_wink.gif
W XIII w. druidowie to juz raczej nawet nie straszyli.
pzdr
purvis
Rabiega
Jak to siê nie da ?
A kto pamiêta kapitana Tuttle ? No kto ? To przecie druga po³owa XX wieku !
"Captain Tuttle -druid reformed. They're allowed to pray at bushes..."

M.A.S.H. rulez !

ass.gif
Krzy¶ko
CYTAT

Du¿o o nich wiadomo jak na postacie fikcyjne smile.gif
Purvis
CYTAT
Jak to siê nie da ?

Druidzi reformowani siê nie licz±. niech zgadne, pewnie celibatu nie uznaj± ? ;)
Dla mnie albo ortodoksyjny, zarosniêty druid-ekolog, albo nikt :D

szacunek
prvs
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.