Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Co Zrobiæ Z Rogami?
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Rzemios³a i narzêdzia
GHERIK_01
Mam pytanie. Posiadam kilka rogów krowich i nie wiem co móg³bym z nich zrobiæ. Jako róg("szklanka" cool.gif ) sie nie nadaje poniewa¿ maj± tylko 10 cm d³ugo¶ci, na gryfy do ³uku te¿ nie bo nie s± w ¶rodku pe³ne. Co zrobiliby¶cie z takimi rogami? Wyrzucili?

A tak przy okazji: jestem tu nowy, wiêc witam wszystkich frehowiczów!
Thyrvald
Mo¿esz mi podarowaæ.
A tak serio to ja bym zrobi³: kieliszki, tabakiere, solnice, 100 innych równie potrzebnych zasobników itd itp.
GHERIK_01
CYTAT(Thyrvald @ 14:56 21.08.2006) *
Mo¿esz mi podarowaæ.
A tak serio to ja bym zrobi³: kieliszki, tabakiere, solnice, 100 innych równie potrzebnych zasobników itd itp.

A znasz mo¿e jak±¶ stronkê gdzie jest wszystko wyja¶nione co i jak. Nie wiem jak siê do tego zabraæ huh.gif
Krak
proponujê zrobiæ orginalny wieszak na korytarz, lub do pokoju... deseczka + 3-5 rogów, wedle uznania... deseczkê przyozdobisz, rogi wypolerujesz... przytwierdzisz do deseczki za pomoc± wkrêtów... same rogi mo¿na wype³niæ ¿ywic±...

efekt murowany... tanio, orginalnie i na d³ugie lata... polecam ven.gif
Tasi
Witam,
No ja naprzyk³ad od jakiego¶ czasu poszukuje ma³ego rogu na zrobienie zekiera smile.gif

Pozdrawiam, Tasi
Wojb0r
Mam dokładnie taki sam problem jak Tasi (swoją drogą, Tasi, jak coś znajdziesz, to daj proszę znać). Zrób z nich zekiery i sprzedawaj. Grono odbiorców masz pewne ;)
Stasiek
Je¶li dalej nie masz pomys³u co zrobiæ z rogami a grywasz w rpg`i to wykorzystaj je podczas sesji.
Sorki za offtopic tongue.gif
Basia
prochownice! o! devil.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.