Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Notyfikacja Email - Ba³agan
> Inne > Propozycje i uwagi
_Leszek_
Na phpBB sytuacja by³a jasna i klarowna. Je¿eli pojawia³ siê nowy post w ¶ledzonym temacie to przychodzi³ mail z linkiem do tego posta i tyle.
Na IPB teoretycznie jest tak samo - cytat z helpa:
CYTAT
Please note that to avoid multiple emails being sent to your email address, you will only get one e-mail for each topic you are subscribed to until the next time you visit the board

Problemem jest to, ¿e ja (i nie tylko) dostaje maila za ka¿dym razem jak siê pojawi nowy post, a w ka¿dym mailu jest ten sam link który prowadzi do najstarszego posta od ostatniej wizyty. Efekt jest taki ¿e w skrzynce pocztowej po kilku godzinach mam po kilka (na¶cie) maili z linkiem do (de facto) tego samego posta.

Czy da³o by radê co¶ z tym zrobiæ? I czy mo¿na by zmieniæ skrypt tak, ¿eby temat maila zawiera³ nazwe obserwowanego tematu a nie ten sam bzdurny tekst devil.gif - zdecydowanie u³atwi³oby to ¿ycie smile.gifsmile.gif
madrath
Przypominam ten temat bo w istocie nadal tak jest...
Tasi
Hmm.... mo¿e mnie kto¶ o¶wieci - nie dochodz± mi maile z powiadomieniem o odpowiedzi, mimo, ¿e zaznaczy³em w tych tematach, ¿e chce byæ powiadamiany jak kto¶ co¶ napisze, pozatym doda³em te tematy do obserwowanych i nic, nadal maili nie ma,
moze gdzie¶ jeszcze trzeba co¶ przestawiæ? ehhh.... troche techniki i siê cz³owiek gubi crazy.gif

Pozdrawiam, Tasi
Tasi
Yeah icon_cool.gif wreszcie to rozgryz³em bum.gif ,

jakby kto¶ jeszcze siê g³owi³ nad tym problemem to w swoim profilu trzeba zaznaczyæ znaczkiem te tematy obserwowane o ktorych chce siê dostawaæ powiadomienia :P

Pozdrawiam, Tasi
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.