Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [trójmiasto] We³na
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Spvrivs Decivs Darivs
Czo³em!

Czy kto¶ wie gdzie mogê w 3mie¶cie lub okolicach dostaæ materia³ wzorzysty, obiciówke naturalnego pochodzenia (we³na to szczyt marzeñ) nadaj±cy siê na uszycie chocia¿by ¿upanu?

Pozdrawiam
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Odezwij siê do Tom'a, jest na forum. Ma ponoæ dostêp do róznych cudów. Pozdrawiam
Gwyn
Almaric
Witam,
czy kto¶ ma pomys³ gdzie mo¿na dostaæ we³nê w Trójmie¶cie, Wejherowie, Tczewie oprócz sklepów w Gdañsku z chorymi cenami (od 80 zl za metr) i hurtowni przy dworcu w Gdyni Chylonii, gdzie co prawda ceny s± przystêpne (25-40 z³) ale wybór kolorów niestety ma³y.

Dziêki i pozdrawiam
Bogusia
Polecam sklepik przy Placu Górno¶l±skim o banalnej nazwie "Tkaniny". Swego czasu mieli ca³kiem niez³y wybór, nie wiem co maj± teraz.
Asik
Mozesz sprawdzic tez w sopocie na ul. 3-go Maja prawie ze na rogu z Grunwaldzka. Babeczka w sklepie jest bardzo sympatyczna moze nawet sciagnelaby kolor jaki Cie interesuje kto wie? przynajmniej tak wyrazala sie jak pytalam o inne tkaniny

Pozdrawiam
Almaric
Dziêki za info.
W sklepiku przy Placu Górno¶l±skim by³em jako¶ ostatnio w okolicach czerwca i by³a straszna lipa, bo kolorów mo¿e i kilka by³o ale we³ny w we³nie tak ko³o 30-40% i niestety by³o widaæ ile poliestrów musia³o oddaæ ¿ycie na pozosta³e 60-70%. cool.gif Mo¿e z jesieni± pojawi siê wiêkszy wybór.

A co do sklepu na 3go Maja to dziêkuje s±siadce za koordynaty bo nie mia³em pojêcia ¿e jest taki sklepik w Sopocie. Odwiedzimy zobaczymy.

Pozdro600
Dzwiedz
Witam

Ja natomiast proponuje Jagódke. Ceny przystêpne i dózy wybór: http://vexator.be

Pozdrawiam Szymon L.
Asik
przypomnialo mi sie,ze jest jeszcze jakas hurtownia tkanin na granicy sopotu z zabianka, ale nie wiem co tam maja, bo nigdy tam nie bylam. Idziesz caly czas Niepodleglosci w strone Gdanska, potem skrecasz w prawo na tym skrzyzownaiu co sie odbija na Oliwe - trasa autobusu do Geant
Tamika
Na ulicy Starowiejskiej w Gdyni jest te¿ sklep z tkaninami, kiedy¶ widzia³am tam bardzo ³adn± we³nê, po cenach typowych, ok 24-30/mb. £adn± we³nê i du¿y wybór kolorów spotka³am te¿ na ulicy ¦wiêtojañskiej, w jakim¶ niepozornym sklepiku, ale niestety ceny powala³y na ziemiê i to nie w pozytywnym znaczeniu.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.