Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Oznaczenia Przeczytanych Tematów I Postów
> Inne > Propozycje i uwagi
Kazimierz
To znowu ja! Maruda Jarz±bek, sesese!

Tym razem chcê pomarudziæ o zjawisku jakim jest zapamiêtywanie przeczytanych postów i tematów. W pracy zd±¿y³em przejrzeæ lwi± czê¶æ nowych postów, a teraz w domu po zalogowaniu te same tematy i posty pojawiaj± mi siê jako nieprzeczytane. Czy to jaki¶ myk z zapamiêtywaniem i odczytywaniem ip usera, czy co? Da siê tê zmy³kê poprawiæ?

Z góry dziêki.
Pozdro dla za³ogi Frehy. Dziêki za comeback, bo szczerze mia³em obawê, ¿e powtórzy nam siê sytuacja z przed podaj¿e trzech lat, kiedy jesieni± freszka zniknê³a na dwa miesi±ce usmieszek_01.gif - zgroza!
Kazimierz
No i ca³y czas tak siê dzieje niestety - przeczytane przeze mnie posty dalej s± oznaczane jako nieprzeczytane, nawet na innych kompach. Nawet moje w³asne posty mam nieprzeczytane smile.gif
Adsumus
I czy w ogóle mo¿na by jako¶ wyra¼niej zaznaczyæ, ¿e tu, w tym dziale s± nieprzeczytane posty? Bo czêsto niedowidze i jadê na czuja :P
Smokomir
Mo¿na u¿yæ linku o wyj±tkowo d¼wiêcznej nazwie: "Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane i wróæ do strony g³ównej", gdy ju¿ przejrzymy nowe posty.
Kazimierz
CYTAT(Smokomir @ 17:56 12.08.2006) *
Można użyć linku o wyjątkowo dźwięcznej nazwie: "Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane i wróć do strony głÃ³wnej", gdy już przejrzymy nowe posty.

A jeśli w międzyczasie ktoś dopisze kilka postów, które mnie interesują to zostaną one oznaczone jako przeczytane.
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Wydaje mi siê, ¿e trzeba poczekaæ na nak³adkê z grafik± na takie szczegó³y. Wydaje mi siê smile.gif Pozdrawiam
Gwyn
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
tu akurat nie kwestia nakladki graficznej ... nad ktora nota bene wlasnie pracujemy
w dalszej kolejnosci beda rozwiazywane takie problemy jak ten powyzej
D±brówka
Ostatni post by³ napisany pó³ roku temu - czy to znaczy, ¿e problem nale¿y uznaæ za rozwi±zany?

U mnie stan latarenek przy dzia³ach nijak siê ma do stanu poszczególnych tematów(latarenka dzia³u ¶wieci siê mimo, ¿e wszystkie tematy w nim s± przeczytane, b±d¼ na odwrót - nie pokazuje, ¿e w ¶rodku jest nieczytany temat), oczywi¶cie mo¿na zauwa¿yæ pewn± prawid³owo¶æ - w jaki¶ 70% stan siê zgadza, ale pozosta³e 30% wystarczy, by skutecznie utrudniæ przegl±danie forum.

Bêdzie ¿yæ? Czy trzeba siê pogodziæ z brakiem tej wygodnej opcji?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.