Czy jacys wytworcy lukow oferuja swoje wyroby na imprezach w Polsce?
np. oblezenie Malborka, Wikingowie na Wolinie, inne?
jak to wyglada - od strony cen ,supportu itp
z gory dziekuje za wspomnienia z tych imprez i informacje na temat tegorocznych
Na Grunwaldzie np by³o sporo sprzedawców z fajnymi ³ukami nawet
Tak od 300z³ co¶ na pocz±tek mo¿na znale¼æ.
Z tego co wiem na niektórych imprezach mo¿na Popka z ³ukami spotkaæ, ale to raczej turnieje do XIII wieku.
Zapytanie czy jaki¶ konkretny rzemie¶lnik bêdzie na jakim¶ konkretnym turnieju najlepiej skierowaæ do tego konkretnego rzemie¶lnika :]
Witam.
w sierpniu 19-20. impreza w Grzybowie k/ Wrzesni kolega bedzie wystawial bardzo fajne luki z ratanu ,mozna obejrzec na allegro beda rozne naciagi cena przystepna i oczywiscie beda strzaly.
Pozdrawiam
a moze przypadkiem ktos teraz jest w malborku i podzieli sie informacja czy jakies luki sa?
CYTAT(phpcoder)
a moze przypadkiem ktos teraz jest w malborku i podzieli sie informacja czy jakies luki sa?
jak kto¶ teraz jest w Malborku to raczej na necie nie siedzi ...
ja w³a¶nie wróci³em z Malborka ( coprawda 2 dni przed koñcem imprezy
)
Je¶li chodzi o ³uki to stragany by³y zasypane shitem z patyków
s³oje to mia³y w wsystkie strony ¶wiata
gada³em z kumplam podobno kto¶ gdzie¶ tam mia³ jakie¶ ³uki bisoka ale tylko kilka sztuk
£uku jakotakiego dobrego nie mo¿na by³o kupiæ
przynajmniej ja nie widzia³em
A mo¿e kto¶ wie, czy na Wolinie bêdzie pan Bisok?
Witam.
Z tegoco wiem to ma byc rozmawialem z nim osobiscie ,chyba co roku jezdzi na Wolin.
Pozdrawiam
Dziêki za informacje.
Pozdrawiam
A czy kto¶ orientuje siê co do jako¶ci ³uków, ktore mo¿na by³o naby¶ w tym roku w Chudowie? (by³y za 200z³).
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.