Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Imprezy 2006] Grunwald/Wiadomo kiedy/Rota ¶w. Jakuba
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Sorry, ¿e w tym roku bêdzie mniej ruchu w Rocie na Grunwaldzie, ale praca, praca, praca. bum.gif
Kto¶ chcia³by co¶ jeszcze zaplanowaæ w ramach Roty na Grunwie?

Jednak, ¿eby tradycji siê sta³o zado¶æ to proponujê mnimum:

Pi±tek - godzina 22.00 - wymarsz, musztra i przemarsz na piwo. Wymagania: jaki¶ drzewiec i kasa na piwo.
Sobota - godzina 17.00 - wymarsz, musztra i przemarsz na piwo. Wymagania: jw.

I tutaj zapytanie do speców od musztry czy Gwyn i Druid mogliby poprowadziæ w jaki¶ dzieñ musztrê? Docelowo jeden spec w pi±tek, drugi spec w sobotê. Proszê... king.gif

Rotê mo¿na spotkaæ w obozie Konrada Bia³ego - bêdzie tam oko³o 70% Roty: ja tam bêdê, OGRHry tam bêd±, Górno¶l±ska tam bêdzie itp.....
Marcus Aurelius Carnifex
Wróbel!
Czy w tym roku robimy te¿ szopkê rotow± na scenie? Mogê byæ motorniczym. tongue.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Jakby siê komu¶ nie uda³o dotrzeæ do informacji rotowych i zauwa¿yliby¶cie jaki¶ wariatów w nocy z drzewcówkami i doboszem to do³±czajcie.
Marcus Aurelius Carnifex
Ja bêdê od pi±tku wieczora. Wstêpnie w pi±tek o 22 planujê jaki¶ wymarsz zorganizowany zrobiæ w pole z badylkami i he³mami i ko³o budy z piwem jakie¶ przemarsze porobiæ. pijacy.gif

O 19 jest Bojówka Polska - Wschód, to akurat 22 bêdzie strza³em w dziesi±tkê - i nie bêdzie ju¿ tak gor±co. Zbiórka w obozie K.Bia³ego.

---------------------------------------------

Je¶li chodzi o sobotê to proponujê wspólne oblê¿enie budki z piwem oko³o 18. Bêdzie to diabelski czas na integracyjê wszelak±. mad.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Niestety zrobili¶my tyle wymarszów do budki z piwem, ¿e na manewry czasu, si³y i ochoty zbrak³o. A organizatorzy zapewniaj±c tyle atrakcji i d³uuuuuuuuuugie manewry zniechêcili do poczynañ innych ni¿ manewry skierowane w kierunku budki z piwem. bigsmile2.gif

By³o dobrze a kto nie by³ niech ¿a³uje...

Pozdrwawiam wszystkich kogo widzia³em, kogo nie widzia³em te¿, i tych którzy te¿ mnie pozdrawiaj± i Pana L za poprawê humoru i.....
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.