Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: muszkiety pana P.Banela
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Rzeczpospolita Obojga Narodów (u)
skorupa
Mam zamiar kupic od pana Banela muszkiet lontowy (ma jeden gotowy na stanie, ostatnio przynajmniej mia³). Pan Przemek w rozmowie telefonicznej zrobi³ na mnie bardzo, ale to bardzo dobre wra¿enie. Ugadali¶my siê, ¿e najpierw prze¶le mi jakie¶ fotki tego muszkietu na maila, ¿ebym zobaczy³ jak wygl±da.
Musia³bym chyba z Poznania nie byæ, ¿eby p³aciæ za co¶, czego nie widzia³em bigsmile2.gif
Ale powa¿nie - fotografii jako¶ nie dosta³em, ale chêtny nadal jestem bardzo, wiêc pytam Towarzystwo o opinie na temat wyrobów p. Banela. Rzecz jasna najchetniej posiadaczy takowych. Za fotografie "muszkietu niderlandzkiego" by³bym niezmiernie wdziêczny smile.gif

z czo³a smile.gif
Pinior
w materii muszkietów produkcji P. Banela siê nie wypowiem, ale maszyna mincerska rozlecia³a mi sie po paru wybitych monetach:( a na nowy element czekam od koñca kwietnia....
Pinior
przepraszam- maszyna mioncerska produkcj P. Banela rzecz jasna... dodam ¿e by³a zachwalana jako "d³ugowieczna" smile.gif
Kruku
jestem w posiadaniu muszkietu produkcji w.w. pana.
jest du¿y i ciê¿ki (lufa o d³ugo¶ci 125cm), innych zarzutów nie mam.
po weekendzie postaram siê cykn±æ mu jakie¶ fotki.
skorupa
dziêkujê, by³bym wdziêczny za zdjêcia. strzelam ze ska³kówy i kapiszona. teraz czas na lont bigsmile2.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.