Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: gdzie w warszawie moge nauczyc sie strzelac z luku?
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
akusia
gdzie w warszawie moge nauczyc sie strzelac z luku?smile.gif chcialabym sie nauczyc ,ale nie mam o tym pojecia,potrzebuuje kogos kto mna pokieruje:) jest jakas szkola czy cos?
Ania Kryska
Najlepiej chyba na torach ³uczniczych na Marymoncie. Funkcjonuje tam sportowy klub ³uczniczy, maj± bardzo przystêpnego trenera, który nie dziwi siê ³ukom tradycyjnym, wiem, ¿e pocz±tkuj±cy mog± wypo¿yczaæ sprzêt na zajêciach. Treningi s± bodaj¿e popo³udniami, ale warto zajrzeæ kiedykolwiek zawsze siê tam kto¶ krêci i na pewno udzieli bli¿szych informacji.
Arwald
Sekcja ³ucznicza jest tez w Parku Skaryszewskim w KS Drukarz.
wajt_rabit
Na torach strzelniczych ko³o mostu Siekierkowskiego odbywaj± siê co miesi±c Pikniki £ucznicze
organizowane przez Tomasza Pêkale.
Za symboliczn± "pi±tkê" mo¿esz postrzelaæ do profesjonalnych celów (od prostych worków jutowych, poprzez snopki i tarcze s³omiane a¿ do ruchomych celów), otrzymujesz profesjonalne doradztwo na temat sposobów i techniki strzelania, je¿eli masz szczê¶cie i przyjdziesz wcze¶niej to mo¿e zostanie Ci po¿yczony ³uk do treningów. No i co najwa¿niejsze: doborowe towa¿ystwo, ¿adnego buractwa i wszyscy sê dobrze bawi±.
Wiêcej szczegu³ów pod http://www.pekala.waw.pl/index.php?kat=lt
UWAGA. Pan Tomasz nie pobiera z tych pikników ¿adnych profitów dla siebie, a kasa idzie na amortyzacjê sprzêtu i wynajem toru.
Pozdrawiam
akusia
wlasnie,a czy jesli nie mam ³uku, a chcialabym sie nauczyc na tradycyjnym...to czy jest jakas roznica jak wyporzycze sobie tam inny luk?gdzie dokladnie na marymoncie?jak tam dojechac?
wajt_rabit
Tzn, na pikniku mo¿esz otrzymaæ tylko ³uk tradycyjny (laminat).

Pozdrawiam
Bodzio
Witam.
Na Marymoncie prowadzi zajecia p.Adam Pazdyka wejdz na strone www.luksport.pl tam masz wszystko opisane telefony zadzwonic i skontaktowac sie z nim bardzo sympatyczny i uprzejmy pan ,napewno sie bardzo duzo od niego nauczysz,nie jestem z Warszawy ,ale on ma sklep na ul Potockiej 25 a tory lucznicze chyba sa niedaleko.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.