Witam
Niestety,
Faerienn ma racjê. Towarzystwo szybko siê wykruszy³o, rozmowy o tym trwa³y d³ugo. Nie chcia³bym by to siê pojawi³o jeszcze raz.
Poza tym, je¶li zacz±³em od tych mniej przyjemnych czê¶ci to przykro mi za t± przygodê z podpaleniem kulochwytu. Du¿o snopków posz³o z dymem. Uda³o nam siê jednak ugasiæ to najszybciej jak mogli¶my. Najbardziej mnie boli, ¿e ja tych dwoje ludzi, którzy podpalili to, widzia³em i obserwowa³em, ale my¶la³em, ¿e to jaka¶ parka posz³a "porozmawiaæ" za snopki.. Gdy zobaczy³em ogieñ ludzie uciekli na dó³ nim zd±¿y³em skrzyczeæ alarm. Najbardziej zadziwiaj±ce jest to, ¿e niektózy s³yszeli pisk opon z miejsca w które podpalacze pobiegli... Nie ukrywam, ¿e mog³o byæ to celowe i wcze¶niej zorganizowane, ja przynajmniej tak my¶lê i nie tylko ja. Nie ukrywam tej sprawy, bo nie ma co ukrywaæ, a ja ca³kowicie potêpiam ludzi, którzy zrobili to.
Ale jednak imprezê uwa¿am za udan±
- Dziêki organizatorom za niez³± zabawê i dobre jad³o, ale ¿yczê tak¿e lepszej organizacji nastêpnym razem, bo wiele rzeczy by³o niedopiêtych na ostatnie kilka guzików.
- dziêki Swojuszowi ¯wojów za doborow± zabawê, szczególnie Bardowi za u¿yczenie celtowozu oraz wszechogarniaj±c± serdeczno¶æ. I piwo
- dziêki oddzielne dla mojej Lubej za cierpliwo¶æ. Szczególnie za to.
- dziêki ³ucznikom za pasjonuj±cy turniej strzelecki ( i tu sprostowanie: bardzo du¿o osób uzna³o mnie za wygranego, ale prawdê mówi±c zdaje mi siê, ¿e nie mia³em 21 punktów, tylko 17. Wiêc powinien wygraæ Jaros³aw.. Tylko tego nie jestem pewien na 100%... Ja w pe³ni zwyciêstwa nie uznajê sobie)
- dziêki za salwy ³ucznicze i wprost powalaj±ce mnie wyzwiska
- dziêki Antkowi za ca³kowicie spontaniczne zapasy
I tak by³em lepszy
- dziêki zespo³owi Pipes and Drums za piêkny wystêp.
- dziêki wielkie za fireshow. Wyszed³ ¶wietnie, choæ nie widzia³em ca³ego, w koñcu miksowa³em muzê
- dziêki wszystkim innym, których nie wymieni³em za to, ¿e byli¶cie i by³o fajnie.
Foty i filmy nied³ugo wrzucê na jaki¶ serwerek
Pozdrówka
Ukasz Spode £ba