Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: KATOWICE szukam stowarzyszenia
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Thorhin
Witam, szukam ludzi w katowicach z którymi móg³bym potrenowaæ, jesli ktos zainteresowany to przeczyta prosze o odpisanie!
Borg
ChZG
ARMA Gliwice
Poszukaj na Bagricie
Aaa ludzie sa naprawde dobrzy
Thorhin
Dzieki, jak kto¶ zna bractawa z ok katowic to prosze napisac.
Hamsin1901
Witam. Ja jestem z Rudy ¦l±skiej, to obok Katowicc jest, wiec jak chcesz mozemy sie zgadaæ i cos wskuraæ na ten temat. Je¶li uwa¿asz Rude ¦l. za okolice Katowic, to w³a¶nie tam jest jedno bractwo.
Trollsky
Borg, niezla wazelina bum.gif
Borg
Zadna wazelina
Po prostu wiem co mowie
Badz co badz to sa moje korzenie i dzieki wam nie biegam w rajtuzach i tunice rycerskiej
I gdyby nie fakt ze wyjchalem na studia nie rezygnowalbym
Nie widze powodu tworzenia w okolicy nowych grup
Parlan
hehe zapraszamy do nas !! do bêdzina...Na bractwie siê tylko zgadaæ na treningi i tyle
Pozdro
Parlan
Najemna Kaczka Bojowa
a co bys chcial konkretnie potrenowac?
Thorhin
Hmm w zasadzie interesuje mnie walka 1 i tarcz±, albo toporem, chetnie tez wezne sie za bastarda, a co proponujesz:)
Hamsin1901
No to u nas mozesz po¶migaæ sobie jedynka i tarcza, a i toporkiem mo¿esz powywijaæ. Gorzej z bastradem :D
Zapraszam, o ile bêdzie ci blisko do Rudy ¦l±skiej.
Dr_Oetker
Jakby interesowa³a Ciê szabelka i XVII wiek to zapraszam Tu Katowice i okolice, obecnie (do koñca miesi±ca) æwiczymy w Bêdzinie. Cze¶æ ch³opaków walczy ju¿ d³u¿ej, ale czê¶æ dopiero raczkuje, wiec w ka¿dym wypadku znajdziesz co¶ dla siebie.

Pozdrawiam Mareck
Borg
Targowisko sie robi
Sprawdz doswiadczenie tych ludzi i jak wygladaja
Ew popytaj neutralne osoby z frehy co o nich wiedza
I moze grupy podziela sie z Toba czym sie wogole zajmuja jak dlugo co zrobily z jakich zrodel czerpia wiedze kto jest ich instruktorem walk z jakim doswiadczeniem gdzie byly

PS
I zeby na nepotyzm nie wyszlo w okolicy jest jeszcze LAS w Sosonowcu i BRPP w Puszczy z rozsadnych grupek
Najemna Kaczka Bojowa
a z jakiej dzielnicy jestes dokladnie ?
Dr_Oetker
CYTAT(Borg)
Sprawdz doswiadczenie tych ludzi i jak wygladaja  

Spokojnie Borg bez obaw je¶li chodzi o Sarmackie £otry treningi prowadz± ludzie z CHZG, a projekt XVII w. ekipy mam nadzieje, ¿e bêdzie ogólnie-bractwowy. Za ma³o nas jest, w tym okresie, ¿eby dzieliæ siê na grupki.
Z reszt± pogadaj z Lysym_Gnomem co i jak bo ja tu tylko miodzio spijam smile.gif
Thorhin
Dokladnie to jestem z Brynowa, ok 10 minut busem od centrum katowic(jak jest pusto na drogach:)), moze ktos jest z okolic?smile.gif

A tak wogóle to jak maja wygladaæ:P
Godfryd
Do nas kolego prtzyjedz Bêdzin Dom Kultury ... Bractwo Rycerskie Ziemi Bêdzinskiej w soboty od 12 do 16 zajrzyj jak chcesz s±u nas z katowic ludzie tez ...
Hamsin1901
Bractwo Rycerskie Ziemi Rudzkiej te¿ zaprasza, ale jak bli¿ej masz do Bêdzina to nic na si³e :D
Ale jakby¶ siê zdecydowa³ to w soboty od 11 - 15.
micha
Tak jak w temacie ja wraz z 2 kolegami szukamy stowarzyszenia na obrebie Katowic (jeste¶my z witosa) rocznikowo wszyscy mamy 16 lat(jeden jeszcze nie skonczy³).
Ja oraz jeden z kolegów mamy podstawy w szermierce (szpada) sam trenowalem okolo 1,5 roku. Jerzeli chodzi o miecze jestesmy pocz±tkuj±cy.
Na pocz±tku chcemy sie troche zapoznac z bractwem a od nastepnego sezonu zacz±æ porz±dny trening
Przyjmie nas kto¶?? prosze o kontakt na ragrastin@wp.pl lub na nr gg 6543984
Borg
popytajcie w Choragwi Ziemi Gornoslaskiej
ostrzegam banda psycholi icon_wink.gif
micha
To tak jak my devil.gif moze ktos podac jakes dane kontaktowe bo ich strona nie dzia³a od jakiegos czasu
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Dane kontaktowe: Marcin Surdel. Pozdrawiam
Gwyn
Andrzej Siejeñski
CYTAT
moze ktos podac jakes dane kontaktowe bo ich strona nie dzia³a od jakiegos czasu

Zajrzyj na maila. Od wczoraj czekaj± tam na Ciebie namiary na Marcina.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.