Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Gdañski Turniej Rycerski Majowe Dyby - Gdañsk
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Page
Witam!
Chcia³bym spytaæ, czy w tym roku odbêd± siê "Majowe Dyby". W ubieg³ym roku organizatorami byli: Wolna Kompania Piechoty Lekkiej, Dru¿yna Kasztelanii Gdañskiej, Gdañski Klub Kultury "Schron".... dlatego te¿ do nich kierujê moje pytanie (mo¿e kto¶ inny wie co¶ na ten temat?).
Je¶li wprowadzi³em kogo¶ w b³±d, to serdecznie przepraszam i proszê o sprostowanie.
Pozdrawiam,
Page
Shimi
Organizatorzy nie zagl±daj± czêsto na Frehe wiêc ja odpowiem. Z bólem o¶wiadczam ¿e Majowych w tym roku niema.
Zapraszam do G³ówczyc na turniej organizowany przez t±sam± ekipe. Informacje mam nadzieje ju¿ wkrótce pojawi± ¶iê gdzie trzeba.

Pozdrawiam Shimi
anonims
Organizatorzy czasem siê pojawiaj±.
Sprawa wygl±da tak, ¿e impreza nasza odbywala sie na fortach napoleoñskich w gdañsku i niestety zostala odwalana tak jak i inne imprezy odbywaj±ce siê tam czyli: Targi Rekonstrukcji Historycznych Gdansk 29-30.04 i Oblê¿enie Gdañska 1807 z powodów niezala¿nych od nas. Niestety nie jeste¶my ju¿ w stanie przesun±æ ani zorganizowaæ imprezy w innym miejscu ze wzglêdu na wycofanie siê sponsora, który byl tak¿e ¶ci¶le zwi±zany z fortami napoleoñskimi.

Ale ze swojej strony chcialem zaprosiæ ju¿ na przyszly rok, gdzie ju¿ pokonamy wszystkie przeciwno¶ci. bigsmile2.gif

PS. Co do imprezy w Glówczycach to impreza jest organizowana co 2 lata, wiêc w tym roku niestety jej nie ma.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.