Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Batyst bawelniany - gdzie kupic?
> Ubiór i dodatki > Ubiory renesansowe i barokowe > Inne ubiory renesansowe i barokowe
igorusis
Witam

Jak w tytule, zaznaczam, ze najlepiej aby to byly zrodla zajmujace sie sprzedaza wysylkowa.
Innymi takze nie pogardze, prosze jednak o jakis telefon lub e-mail (moze sie wtedy dogadam na sprzedaz wysylkowa icon_wink.gif )

Problem w tym, iz w moim malym miasteczku pan w hurtowni tkanin zrobil icon_rolleyes.gif takie oczy po zadaniu mu pytania o batyst.
Netka
Igor, chodzi ci o tak± cieñka tkanine bawe³nian± na bieliznê? Jaki kolor potrzebujesz, u nas kiedy¶ bywa³ bia³y i ecrie. Kosztowa³ cos ko³o 11-12 z³ociszy. Mogê zerkn±æ je¶li chcesz te kolory w³a¶nie.
igorusis
No wlasnie chyba o taki, wiesz jakie jest moje zaawansowanie jezeli chodzi o tkaniny. icon_neutral.gif
Po prostu pani Maryla zaproponowala mojej Kasi z tego uszyc bielizne i koszule.
Bede mial probki z Bialegostoku. Ale daj znac jak by byly we Wroclawiu. Kolor bialy by mnie interesowal.

Z gory dzieki
igorusis
Jak by ktos oprocz mnie mial problem ze znalezieniem batystu to przesylam numer telefonu do sklepu na priva.
¦wiat Pasji
CYTAT(igorusis)
Witam

Jak w tytule, zaznaczam, ze najlepiej aby to byly zrodla zajmujace sie sprzedaza wysylkowa.
Innymi takze nie pogardze, prosze jednak o jakis telefon lub e-mail (moze sie wtedy dogadam na sprzedaz wysylkowa icon_wink.gif )

Problem w tym, iz w moim malym miasteczku pan w hurtowni tkanin zrobil icon_rolleyes.gif takie oczy po zadaniu mu pytania o batyst.

zapraszam: http://swiatpasji.pl/
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.