Kiedy: 5-7 maja
Gdzie: Oporów ko³o Kutna
Co: Spis Roty Pana Kacpra
Jak: Impreza datowna na drug± po³owê XV na zaproszenia.
Od: Igor Weso³owski
Igor Weso³owski
Witam
Impreza w Oporowie jest popisem Roty pan Kacpra. Zainteresowanych wst±pieniem w szeregi tejze oraz zabawê w pózno pietnastowieczn± piechotê zapraszamy. Impreza na zaproszenia, tak ¿e osoby które dotychczas nie uczestniczy³y w popisach roty prosi³ bym o przys³anie zdjêæ itp. Mieszkamy w namiotach historycznych roztawinych w terenie zielonym wokó³ zamku. W razie pytañ zapraszam na priv, wzglêdnie 692 306 574
Pozdrawiam Igor
Reyki
Tym razem sobie tego nie odpuszczê.
Tak jak rozmawiali¶my Igor.Pisze siê na t± impreze.A ciuszki juz prawie skoñczy³em.Z reszt± wiesz ajk wygl±da³em i mo¿esz siê domy¶leæ jak to teraz wyglada.
Pytanie mam tylko jedno.Co lepiej?Drzewce czy haka?
synek
Cze¶c
Ja tylko chcia³em napisac ¿eby¶ wzio³ hakownice to sobie bopiegasz za pawrê¿nikami
zobaczysz fajna zabawa.
Pozdrawiam
Reyki
Ok.Nie ma sprawy.
A tak szczerze to nie chcia³o by mi siê z hal± biegaæ.Mo¿e z Lucysiem ale z hal± to na pewno nie bo za ciê¿ka.
Kapalin i haka i nowe ciuszki ju¿ s± przygotowane i czekaj±.
Kazimierz
Hyhy, bêdziesz orbitowa³ bez cukru z t± hakownic± ;) Synek dobrze radzi
Popis jak najbardziej udany. Manewry d³ugie i "krzaczaste".
Alarm nocny (choæ nie chcia³o siê wstawaæ ) te¿ doda³ kolorytu.
Jak zwykle ekipa rewelacyjna, nic tylko czekaæ na nastêpny popis.
Jedyne na co mo¿na narzekaæ to te wrony - obsra³y mi ca³y samochód.
Impreza, tradycyjnie ju¿, ¶wietna. Podziêkowania dla £odziaków za zorganizowanie zaplecza.
A reszta uwag na forum RPK.
Zapraszam do obejrzenia moich zdjêæ. 100 sztuk, 10024x768, 30mb. Trochê ¿ycia obozowego i pierwsze manewry.
ZDJÊCIA Pozdr
WR
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.