Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Festiwal "Miecz Gedymina" - Miñsk 6-8 maj
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Ewwa
Panie i panowie!
Miñskaja Unia "Miecz i Woron"; maje cze¶æ informowaæ Was o II Bia³oruskim narodowym festywalu "Miecz Gedymina", który bêdzie przechoziæ w m.Miñsk 6-8 maja 2006 r. W tym temacie odpowiadam na wszystkie pytania, które zwi±zany z imprez± i wysy³am potrzebn± informacjê (regulamin, program i zg³oszenie na udzia³) na e-mail. Przepraszam za niedobrze wiedza jêzyka polskiego, ale mam nadiejê, ¿e ta rzecz nie przeszkodiæ Wam przyjechaæ do nas w Miñsk na festywal kultury ¶redniewiecznej.
Spodziewamy siê, ¿e zobaczymy Was w¶ród uczestników!

£±czê wyrazy powa¿ania, Miñskaja Unia "Miecz i Woron".

Nasz sajt: http://www.sword-and-raven.org/index.htm (jêzyk rosyjski)
Stronica festywalu: http://www.sword-and-raven.org/fest/fest.htm (jêzyk rosyjski)
Boran
Mi³o nam go¶ciæ Was na naszym forum!
CYTAT
Przepraszam za niedobrze wiedza jêzyka polskiego, ale mam nadiejê, ¿e ta rzecz nie przeszkodiæ Wam

Z pewno¶ci± nie bêdziemy mili problemów smile.gif Podejrzewam, ¿e nikt z nas nie umia³by równie dobrze pisaæ po bia³orusku...

Mam jedno pytanie:
Czy impreza jest jako¶ datowana, czy ramy czasowe sa otwarte?

pozdrawiam
Boran
Armand
Tak przez ciekawo¶æ zapytam... smile.gif - czy obecna trudna smile.gif sytuacja polityczna na Bia³orusi nie bêdzie mia³a wp³ywu na imprezê...? I czy Polacy jad±cy na Bia³oru¶ z zamiarem wziêcia udzia³u w turnieju, nie bêd± mieli k³opotów z wjazdem lub wyjazdem? Polacy na Bia³orusi nie s± w tej chwili zbyt dobrze widziani przez w³adze...

Pozdrawiam
Rabiega
CYTAT
Polacy na Bia³orusi nie s± w tej chwili zbyt dobrze widziani przez w³adze...
...a jak tak dalej pójdzie, to w maju do Miñska ju¿ raczej tylko z Kawaleri±. face4.gif
Ewwa
Dzieñ dobry!!
Impreza bêdzie datowana XI-XVI ww, ale turniej bêdzie podzielony na dwe nominacje: XI-XIV i XV-XVI (³aty) ww.
My¶lê, ¿e k³opotów z wjazdem/wyjazdem nie bêdze (a situacja u nas nie jest tak± straszn±, jak mów± na TV). W ogóle, z wjazdem/wyjazdem bêdziemy pomagaæ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.