Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Noc Swietojanska 23-25.06. DUSZNIKI
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
efendi
Jak w tamtym roku, tylko nie tak daleko w górach. Zg³oszenia ewawawoczny@poczta.onet.pl
informacje tel 602613386. Sprawdzimy czy trebusz stoi szczerba.gif Baranow nie bedzie , zamowiony byk.
Z kozy zrezygnowalismy , bedzie swinia.( i nie mowie tu o Zenku W. bigsmile2.gif ) Znajdzie sie takze cos dla
tych co miesa nie jedza. A ten kto znajdzie w nocy kwiat paproci..............?????????? huh.gif
Spanie w namiotach a dla tych co nie moga, znajdzie sie inne lokum. Pojemnosc imprezy ograniczona.

Pozdrawiam
Aubrey
Mówimy o Dusznikach w jakim województwie ?
efendi
Ko³o K³odzka, chyba Dolnoslaskie ???
Torkell
Blotunga jak najbardziej pojawi sie na wy¶mienitej imprezce smile.gif Ju¿ teraz moge zapowiedzieæ przyjazd oko³o 5 osób. Dok³adne info na dniach opola ;) Efendi pamiêtaj, ¿e tym razem zlejemy trochê benzyny z Twojego auta na wybuchowe ognisko :D
efendi
UWAGA! EWA MA WYWALONY INTERNET.WSZYSTKIE PYTANIA DO ODWOLANIA PROSZE KIEROWAC DO MNIE LUB TELE 602613386
POZDRAWIAM
Ewa z Raciborza
Hej. Czekam jeszcze na ostatnie zg³oszenia na Duszniki. Zapowiada siê kawa³ fajnej zabawy
Vlad
Ewo. Tak wstêpnie chcia³bym zg³osiæ siebie samojednego + ew. osobê towa¿ysz±c±. Mam nadziejê ¿e po pierwsze uda mi siê za³atwiæ wolne na niedzielê a po drugie stan mojego zdrowie mi pozwoli bo ide operowaæ rêkê.
ale co tam bede siê stara³
Vlad kaleka:)
efendi
VLAD, czekamy na Ciebie i osobe towarzyszaca smile.gif
Halldis(Naamah)
hihi... to wychodzi na to,ze sie i tym razem obacymy..smile.gif moze uda sie pogadaæ a nie tak jak na szyd³owcu cool.gif
jak william odpadnie przyjade do was sama... kolega Vlad jak bêdzie te¿ sam to smutno nie bêdzie.. devil.gif

pozdrawiam i buziole przesy³am
N.N.
Halfgar
CYTAT(Nammah)
hihi... to wychodzi na to,ze sie i tym razem obacymy..smile.gif moze uda sie pogadaæ a nie tak jak na szyd³owcu   cool.gif  
jak william odpadnie przyjade do was sama... kolega Vlad jak bêdzie te¿ sam to smutno nie bêdzie..   devil.gif  

pozdrawiam i buziole przesy³am
N.N.

a ty 24 nie masz byc przypadkiem w Kiekrzu?? ... O ty bestio ... tears.gif
Halldis(Naamah)
Halfgarze... bez off-topiców..odpowiem na gg.. Nied¼wiadek juz wie,ze mnie nie bêdzie
pozdrawiam
ariadna
Witaj Andrzeju,
Czy móg³by¶ zdradziæ, gdzie tym razem bêdzie impreza, znaczy siê trochê dok³adniej...
Przyznam, ¿e malowniczo by³o rok temu, tylko dojazd do¶æ uci±¿liwy icon_cool.gif
Jak mniemam wiêkszo¶æ zje¿d¿a siê ju¿ w pi±tek?...
Wdziêcznam z góry za odpowied¼ i gor±co pozdrawiam
Adriana smile.gif
efendi
Witam!
Tym razem spotykamy sie ...ja chyba narysuje jakas mapke i zamieszcze. Ale czy pamietasz stacje benzynowa
tam gdzie jezdzilismy sie kapac?
Obok stacji droga w góre, droga jakies 600 m. Po lewej camping i pole namiotowe. Edek to kupi³.
Wszystko do dyspozycji , razem z zadaszonym grillem(na 50 osób na raz), a za polem tylko góry i las.
jednak bedzie mapka. smile.gif
zjazd w piatek.
Pozdrawiam
Efendi
ariadna
Dziêkujê bardzo za informacjê. Kojarzê oczywi¶cie bigsmile2.gif , niez³± kawê tam podawali bigsmile2.gif ... No to bêdzie dobra zabawa, pozdrawiam
Ewa z Raciborza
Zg³oszenia do udzia³u w imprezie proszê wysy³aæ na mojego maila - nie do Efendiego. Wyra¿enie chêci uczestnictwa w spotkaniu tutaj na forum - nie jest zg³oszeniem i nie bêdzie traktowane jako zg³oszenie. Wys³anie maila oraz otrzymanie odpowiedzi jest zg³oszeniem. Przypominam, ¿e impreza jest na zaproszenia.
efendi
Witam!!
W Dusznikach bedziemy od czwartku wieczorem.Tak ze jak ktos moze to niech sie nie krepuje , tylko przyjezdza.
W piatek i sobote, bedziemy mogli Was zabierac z dworca, czy innego miejsca w Dusznikach.
Prosze po przyjezdzie do Dusznik dzwonic na tel: 602613386. Samochód podjedzie smile.gif
Pozdrawiam i do zobaczenia
Vlad
Ju¿ wrócili¶my do Krakowa i dziêkujemy za fantastyczn± zabawê i wypoczynek w gronie przyjació³
Chcê podziêkowaæ przedewszystkim Effendiemu i ca³emu OBR za ca³± wykonan± pracê bo si³ nie szczêdzili aby impreza sie uda³a,Mientkiemu i ch³opakom za tak fachowe pokrojenie ¶winiaka:) którego jedlismy ze smakiem, dziêkujê z ca³ego serca Famili Knapkiewiczów za dowiezienie nas na miejsce (Maciej uwa¿aj na chlorofil bo jest on strasznie niebezpieczny) i wszystkim innym za wspznia³± zabawe w niezwylke urokliwych Dusznikach.
z niecierpliwo¶ci± czekam na pojawienie sie jakich¶ fotek
Vlad & Anna
Ewa z Raciborza
Impreza by³a ¶wietnia, bo przyjechali rewelacyjni ludzie, no i miejsce by³o malownicze. Jak na kameraln± Noc ¦wiêtojañsk±, przyjecha³o sporo osób ze wszystkich zak±tków Polski - za co im dziêkujê.
Dziêki za ¶wietne towarzystwo:
- wszystkim Krogulcom z Prudnika na czele z Agat±,
- Ja¶minowi i Iwonie (Iwona pamiêtaj o naszych zakupach na Grunwaldzie podczas bitwy),
- Tomkowi z Torunia,
- Vladowi i Ance,
- Knapkom (Maækowi Knapkiewiczowi wzrós³ poziom chlorofilu we krwi po ataku w¶ciek³ych potworów samurai.gif a Ewa Knapkiewicz pokaza³a mi przy wszystkich swoj± go³± klatê (a feeeee) ven.gif
- naszym ch³opakom z OBR-u - Tadzikowi i Czekoladce
- Dzidce i jej facetowi z Raciborza
- Krzy¶kowi Kochlowi za towarzystwo w aucie
- Grzesiowi Misiowi i jego ludziom za fajny pokaz walk
- Joannie z Dusznik

noooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiii Efendiemu za to, ¿e siê urodzi³ (trochê za wcze¶nie, ale có¿....)

W za³±cznikach kilka zdj±tek:
Ewa z Raciborza
Kolejne...
Ewa z Raciborza
I nastêpne...
Ewa z Raciborza
I jeszcze...
Ewa z Raciborza
I ostatnie.
M¶cidróg
Krogulce strasznie smile.gif dziekuj± za wspania³± zabawe,za wysmienite szamanie:)za ¶wietne nastawienie ludzi do imprezy a przede wszystkim dziekujemy OBR za zaproszenie:)
Hmmmm....Ewo...na czele naszym sta³a Alina...chyba ¿e czego¶ nie wiem:) usmieszek_07.gif icon_mrgreen.gif
pozdrawiam:)
Ewa z Raciborza
Ale faux pas. Niech mi Alina wybaczy. ¦wietna z niej babka. Na kolejnej imprezie muszê siê jej zrehabilitowaæ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.